EFI Designer Edition får bedre støtte

EFI, Electronics for Imaging, meddeler at de har forbedret sitt verktøy Designer Edition. Den nyeste versjonen, med versjonsnummer 5.1, har fått utvidet støtte for siste versjon av Ugra/Fogras målestriper, herunder også støtte for Eye One Isis og DTP70. Profilstøtten er forbedret og omfatter nå sjufarge ICC-profiler samt simulerings- og papirprofiler. Dessuten inngår støtte for PDF 1.7 og den nyeste Adobe CPSI 3017. For fotografen finnes det nyheter i form av en ny gråskalakonvertering som støtter fem grånyanser. Funksjonen Online Profile Updater gjør det i tillegg mulig å oppdatere papirprofilene via webgrensesnitt. Designer Edition 5.1 støtter de nyeste skriverne fra HP og Canon, deriblant Photosmart Pro B9180 og Ifp 500, 600, 700, 5000 og 9000. Arbeider man med riktig store utskrifter, kan man ta programmet i bruk i en XXL-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: