EFI Designer Edition får bedre støtte

PUBLISERT: 18 januar 2007
OPPDATERT: 18 januar

EFI, Electronics for Imaging, meddeler at de har forbedret sitt verktøy Designer Edition. Den nyeste versjonen, med versjonsnummer 5.1, har fått utvidet støtte for siste versjon av Ugra/Fogras målestriper, herunder også støtte for Eye One Isis og DTP70. Profilstøtten er forbedret og omfatter nå sjufarge ICC-profiler samt simulerings- og papirprofiler. Dessuten inngår støtte for PDF 1.7 og den nyeste Adobe CPSI 3017. For fotografen finnes det nyheter i form av en ny gråskalakonvertering som støtter fem grånyanser. Funksjonen Online Profile Updater gjør det i tillegg mulig å oppdatere papirprofilene via webgrensesnitt. Designer Edition 5.1 støtter de nyeste skriverne fra HP og Canon, deriblant Photosmart Pro B9180 og Ifp 500, 600, 700, 5000 og 9000. Arbeider man med riktig store utskrifter, kan man ta programmet i bruk i en XXL-versjon.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768