EFI Designer Edition får bedre støtte

EFI, Electronics for Imaging, meddeler at de har forbedret sitt verktøy Designer Edition. Den nyeste versjonen, med versjonsnummer 5.1, har fått utvidet støtte for siste versjon av Ugra/Fogras målestriper, herunder også støtte for Eye One Isis og DTP70. Profilstøtten er forbedret og omfatter nå sjufarge ICC-profiler samt simulerings- og papirprofiler. Dessuten inngår støtte for PDF 1.7 og den nyeste Adobe CPSI 3017. For fotografen finnes det nyheter i form av en ny gråskalakonvertering som støtter fem grånyanser. Funksjonen Online Profile Updater gjør det i tillegg mulig å oppdatere papirprofilene via webgrensesnitt. Designer Edition 5.1 støtter de nyeste skriverne fra HP og Canon, deriblant Photosmart Pro B9180 og Ifp 500, 600, 700, 5000 og 9000. Arbeider man med riktig store utskrifter, kan man ta programmet i bruk i en XXL-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *