Lag bildebank i Indesign

Live Browse er navnet på en helt ny plug-in for Adobe Indesign, med formål å gi formgiveren et visuelt overblikk over de bilder, illustrasjoner og tekstdokumenter som skal monteres i prosjektet. Tilleggsfunksjoner holder øye med den katalogen som brukeren velger å ha som utgangspunkt for filene sine. Innholdet i mappen visualiseres deretter i Indesigns forhåndsvisning, og formgiveren behøver kun å dra inn de filene som han ønsker å benytte i dokumentet. Det er også mulig å navigere i over- og underliggende kataloger. Den lille modulen er utviklet av Cacidi Systems. Live Browse leveres for Indesign CS2 og har støtte for Mac OS X 10.3 og nyere. Mer informasjon og demoversjon kan du få fra den svenske distributøren Pluggin.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *