Expression Studio vs Adobe CS3?

Microsoft utvikler sin programvareserie for kreatører med serien Expression Studio og programmene Expression Web og Expression Media. I Studio-versjonen inngår Expression Web for webproduksjon, Expression Blend for å fremstille interaktive applikasjoner for web, Expression Design for webillustrasjoner samt Expression Media, en kommende programvare for innholdshåndtering og arbeidsflyt. Hele serien vil være lansert i løpet av andre kvartal i år. – Expression-familien, sammen med vårt utviklingsverktøy Visual Studio, vil løfte både formgivningsfunksjoner og brukervennlighet, sier S. Somasegar, sjef for Microsofts Developer-divisjon. Microsoft har så langt ikke gått inn i verdenshistorien på grunn av verktøy for formgivere og webdesignere. Men etter at Microsoft overtok det amerikanske utviklingsselskapet Creature House i 2003, har de bygget videre på illustrasjonsverktøyet Expression. Det er åpenbart at Microsoft med Expression Studio nå for alvor tar opp kampen med Adobe som under samme periode har styrket sin portefølje med ytterligere en kjempe – Macromedia. Imidlertid gjenstår det å se om Microsoft lykkes i å ta en del av denne attraktive kreative kaken, eller om det blir slik at Adobe spiser mesteparten og Quark spiser restene. Ikke overraskende vil Microsofts programserie ha støtte for Windows Vista. mattias kristiansson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *