Expression Studio vs Adobe CS3?

PUBLISERT: 26 januar 2007
OPPDATERT: 14 desember

Microsoft utvikler sin programvareserie for kreatører med serien Expression Studio og programmene Expression Web og Expression Media. I Studio-versjonen inngår Expression Web for webproduksjon, Expression Blend for å fremstille interaktive applikasjoner for web, Expression Design for webillustrasjoner samt Expression Media, en kommende programvare for innholdshåndtering og arbeidsflyt. Hele serien vil være lansert i løpet av andre kvartal i år. – Expression-familien, sammen med vårt utviklingsverktøy Visual Studio, vil løfte både formgivningsfunksjoner og brukervennlighet, sier S. Somasegar, sjef for Microsofts Developer-divisjon. Microsoft har så langt ikke gått inn i verdenshistorien på grunn av verktøy for formgivere og webdesignere. Men etter at Microsoft overtok det amerikanske utviklingsselskapet Creature House i 2003, har de bygget videre på illustrasjonsverktøyet Expression. Det er åpenbart at Microsoft med Expression Studio nå for alvor tar opp kampen med Adobe som under samme periode har styrket sin portefølje med ytterligere en kjempe – Macromedia. Imidlertid gjenstår det å se om Microsoft lykkes i å ta en del av denne attraktive kreative kaken, eller om det blir slik at Adobe spiser mesteparten og Quark spiser restene. Ikke overraskende vil Microsofts programserie ha støtte for Windows Vista. mattias kristiansson

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324