CopyCat satser i Drammen

PUBLISERT: 31 januar 2007
OPPDATERT: 21 mars

– Umiddelbar produksjonsstart og levering er gjennomgangsmelodien i CopyCats virksomhet, og slik blir det også her i Drammen. Vi har topp moderne produksjonsutstyr for storformat, farge- og sort/hvitt-trykk, og ikke minst avansert ferdiggjøringsutstyr, slik at vi kan produsere det meste og gi trykksakene den riktige ”finishen”, sier Rikard Fjellsøy, eier og leder av CopyCats nye avdeling. Han vil i startfasen bemanne avdelingen alene. I løpet av året vil avdelingen ha flere ansatte. CopyCats åttende avdeling er blant annet utstyrt med Xeox DocuColor 6060 for fargeproduksjon og Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon. Sistnevnte er også utstyrt med en produktiv fargeskanner som kan skanne direkte til PDF. For storformat har de satset på plotter fra Canon og storformat lamineringsløsning. Moderne løsninger for fals, stift og firkantrygg er blant løsningene som skal sørge for at næringslivet i Drammen får ”Print On Demand”-trykksaker med riktig kvalitet og ”finish”. Rikard Fjellsøy har sju års erfaring i CopyCat, sist fra avdelingen i Nydalen. – Jeg har lenge hatt lyst til å starte egen avdeling, og som drammenser var det naturlig å starte her. Drammen er i vekst, og vi merker allerede at det er et behov for våre tjenester, sier han.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280