CopyCat satser i Drammen

– Umiddelbar produksjonsstart og levering er gjennomgangsmelodien i CopyCats virksomhet, og slik blir det også her i Drammen. Vi har topp moderne produksjonsutstyr for storformat, farge- og sort/hvitt-trykk, og ikke minst avansert ferdiggjøringsutstyr, slik at vi kan produsere det meste og gi trykksakene den riktige ”finishen”, sier Rikard Fjellsøy, eier og leder av CopyCats nye avdeling. Han vil i startfasen bemanne avdelingen alene. I løpet av året vil avdelingen ha flere ansatte. CopyCats åttende avdeling er blant annet utstyrt med Xeox DocuColor 6060 for fargeproduksjon og Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon. Sistnevnte er også utstyrt med en produktiv fargeskanner som kan skanne direkte til PDF. For storformat har de satset på plotter fra Canon og storformat lamineringsløsning. Moderne løsninger for fals, stift og firkantrygg er blant løsningene som skal sørge for at næringslivet i Drammen får ”Print On Demand”-trykksaker med riktig kvalitet og ”finish”. Rikard Fjellsøy har sju års erfaring i CopyCat, sist fra avdelingen i Nydalen. – Jeg har lenge hatt lyst til å starte egen avdeling, og som drammenser var det naturlig å starte her. Drammen er i vekst, og vi merker allerede at det er et behov for våre tjenester, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: