CopyCat satser i Drammen

PUBLISERT: 31 januar 2007
OPPDATERT: 21 mars

– Umiddelbar produksjonsstart og levering er gjennomgangsmelodien i CopyCats virksomhet, og slik blir det også her i Drammen. Vi har topp moderne produksjonsutstyr for storformat, farge- og sort/hvitt-trykk, og ikke minst avansert ferdiggjøringsutstyr, slik at vi kan produsere det meste og gi trykksakene den riktige ”finishen”, sier Rikard Fjellsøy, eier og leder av CopyCats nye avdeling. Han vil i startfasen bemanne avdelingen alene. I løpet av året vil avdelingen ha flere ansatte. CopyCats åttende avdeling er blant annet utstyrt med Xeox DocuColor 6060 for fargeproduksjon og Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon. Sistnevnte er også utstyrt med en produktiv fargeskanner som kan skanne direkte til PDF. For storformat har de satset på plotter fra Canon og storformat lamineringsløsning. Moderne løsninger for fals, stift og firkantrygg er blant løsningene som skal sørge for at næringslivet i Drammen får ”Print On Demand”-trykksaker med riktig kvalitet og ”finish”. Rikard Fjellsøy har sju års erfaring i CopyCat, sist fra avdelingen i Nydalen. – Jeg har lenge hatt lyst til å starte egen avdeling, og som drammenser var det naturlig å starte her. Drammen er i vekst, og vi merker allerede at det er et behov for våre tjenester, sier han.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682