CopyCat satser i Drammen

– Umiddelbar produksjonsstart og levering er gjennomgangsmelodien i CopyCats virksomhet, og slik blir det også her i Drammen. Vi har topp moderne produksjonsutstyr for storformat, farge- og sort/hvitt-trykk, og ikke minst avansert ferdiggjøringsutstyr, slik at vi kan produsere det meste og gi trykksakene den riktige ”finishen”, sier Rikard Fjellsøy, eier og leder av CopyCats nye avdeling. Han vil i startfasen bemanne avdelingen alene. I løpet av året vil avdelingen ha flere ansatte. CopyCats åttende avdeling er blant annet utstyrt med Xeox DocuColor 6060 for fargeproduksjon og Xerox 4110 for sort/hvittproduksjon. Sistnevnte er også utstyrt med en produktiv fargeskanner som kan skanne direkte til PDF. For storformat har de satset på plotter fra Canon og storformat lamineringsløsning. Moderne løsninger for fals, stift og firkantrygg er blant løsningene som skal sørge for at næringslivet i Drammen får ”Print On Demand”-trykksaker med riktig kvalitet og ”finish”. Rikard Fjellsøy har sju års erfaring i CopyCat, sist fra avdelingen i Nydalen. – Jeg har lenge hatt lyst til å starte egen avdeling, og som drammenser var det naturlig å starte her. Drammen er i vekst, og vi merker allerede at det er et behov for våre tjenester, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: