Brann hos Coloro

Det oppsto brannn i Brobekkveien 80 natt til onsdag 7. februar, og utstyrsleverandøren Coloro er rammet av dette. Selskapet melder at de ikke har tilgang til egne lokaler, og at telefon- og epostsystemer er ute av drift. De ber derfor om at man benytter de ansattes mobiltelefonnumre for å få kontakt. Telefonnummer for service er 93 09 28 74. Coloro leverer blant annet førtrykksløsninger fra Screen og trykkmaskiner fra Komori.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: