Brann hos Coloro

Det oppsto brannn i Brobekkveien 80 natt til onsdag 7. februar, og utstyrsleverandøren Coloro er rammet av dette. Selskapet melder at de ikke har tilgang til egne lokaler, og at telefon- og epostsystemer er ute av drift. De ber derfor om at man benytter de ansattes mobiltelefonnumre for å få kontakt. Telefonnummer for service er 93 09 28 74. Coloro leverer blant annet førtrykksløsninger fra Screen og trykkmaskiner fra Komori.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: