Kodak i patentavtale med Sony Ericsson

Kodak har nylig inngått avtaler med både Sony og Sony Ericsson, noe som innebærer at selskapene får tilgang til hverandres patenter. For Sony Ericssons del handler det i første rekke om teknologifordeler på kamerasiden, der Kodak blant annet har utviklet en kraftfull og meget kompakt optisk zoom. – Vi er godt fornøyd med avtalen som er til fordel for alle de involverte selskapene, sier Laura G. Quatela, sjef for området Intellectual Property Transactions hos Kodak. Avtalen gir oss en bred tilgang til Sonys og Sony Ericssons teknologi, og styrker Kodaks intellektuelle eiendom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: