Kodak i patentavtale med Sony Ericsson

Kodak har nylig inngått avtaler med både Sony og Sony Ericsson, noe som innebærer at selskapene får tilgang til hverandres patenter. For Sony Ericssons del handler det i første rekke om teknologifordeler på kamerasiden, der Kodak blant annet har utviklet en kraftfull og meget kompakt optisk zoom. – Vi er godt fornøyd med avtalen som er til fordel for alle de involverte selskapene, sier Laura G. Quatela, sjef for området Intellectual Property Transactions hos Kodak. Avtalen gir oss en bred tilgang til Sonys og Sony Ericssons teknologi, og styrker Kodaks intellektuelle eiendom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: