Callas lanserer hjelpeprogram for pdf-arkivering

Callas har sluppet sin første Acrobat-plugg for langtidsarkivering av pdf/a-filer. Pdfa Pilot, som programmet heter, hjelper brukerne med å konvertere sine eksisterende pdf-filer til pdf/a-formatet og kvalitetssikre at de er i overensstemmelse med korrekt ISO-standard direkte i Adobe Acrobat. Pdfa Pilot fungerer i Adobe Acrobat versjon 6, 7 og 8, både i Standard- og Professional-versjonen. En enbrukerlisens koster 379 euro. En 30 dagers demoversjon kan lastes ned fra www.callassoftware.com/pdfa/doku.php.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: