Ny laserteknikk skal gi bedre utskrifter

Det britiske utviklingsselskapet Intense Ltd har utviklet en ny serie laserdioder beregnet på bruk i digitalpresser. Med Inslam Imager S, som serien heter, skal det være mulig å integrere flere kraftfulle og individuelt adresserbare laserdioder på samme chip. Dette skal bidra til en mer nøyaktig energioverføring og derfor gi høyere utskriftskvalitet, hevder leverandøren. Hver Inslam Imager S-modul inneholder mellom 10 og 100 emisjonsenheter som påvirker bølgelengder innenfor 808 nm til 980 nm. Levetiden for en modul oppgis til å være rundt 10.000 timer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: