Digitaltrykk slår alle rekorder på Drupa 2008

PUBLISERT: 27 februar 2007
OPPDATERT: 27 februar

Drupa 2008 ser ut til å bli større enn noen sinne, og det skyldes ikke minst digitaltrykkets utbredelse. Den grafiske messen arrangeres i perioden 29. mai til 11. juni neste år i Düsseldorf, og 1800 utstillere har bestilt plass på det 170.000 kvadratmeter store området. I følge arrangørene vil flere av de største utstillerne ha større utstillinger enn noen gang tidligere, i tillegg til at flere av de asiatiske utstillerne vil stille ut sammen. Drupas prosjektleder Manuel Mataré forteller også at digitaltrykk vil få større oppmerksomhet enn noen gang tidligere under messen. – Det som er mest slående er den store etterspørselen fra digitaltrykkaktørene. Sammenlignet med Drupa 2004 kommer dette området til å vokse betydelig og spille en nøkkelrolle på messen. Under Drupa 2008 vil vi ha et samlet område med aktører innenfor digitaltrykk og førtrykk, som Xerox, HP Indigo, Agfa og Fuji. Andre digitaltrykkprodusenter, som Kodak, Konica Minolta og Ricoh vil holde til i området rundt disse.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie