Digitaltrykk slår alle rekorder på Drupa 2008

Drupa 2008 ser ut til å bli større enn noen sinne, og det skyldes ikke minst digitaltrykkets utbredelse. Den grafiske messen arrangeres i perioden 29. mai til 11. juni neste år i Düsseldorf, og 1800 utstillere har bestilt plass på det 170.000 kvadratmeter store området. I følge arrangørene vil flere av de største utstillerne ha større utstillinger enn noen gang tidligere, i tillegg til at flere av de asiatiske utstillerne vil stille ut sammen. Drupas prosjektleder Manuel Mataré forteller også at digitaltrykk vil få større oppmerksomhet enn noen gang tidligere under messen. – Det som er mest slående er den store etterspørselen fra digitaltrykkaktørene. Sammenlignet med Drupa 2004 kommer dette området til å vokse betydelig og spille en nøkkelrolle på messen. Under Drupa 2008 vil vi ha et samlet område med aktører innenfor digitaltrykk og førtrykk, som Xerox, HP Indigo, Agfa og Fuji. Andre digitaltrykkprodusenter, som Kodak, Konica Minolta og Ricoh vil holde til i området rundt disse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: