Digitaltrykk slår alle rekorder på Drupa 2008

Drupa 2008 ser ut til å bli større enn noen sinne, og det skyldes ikke minst digitaltrykkets utbredelse. Den grafiske messen arrangeres i perioden 29. mai til 11. juni neste år i Düsseldorf, og 1800 utstillere har bestilt plass på det 170.000 kvadratmeter store området. I følge arrangørene vil flere av de største utstillerne ha større utstillinger enn noen gang tidligere, i tillegg til at flere av de asiatiske utstillerne vil stille ut sammen. Drupas prosjektleder Manuel Mataré forteller også at digitaltrykk vil få større oppmerksomhet enn noen gang tidligere under messen. – Det som er mest slående er den store etterspørselen fra digitaltrykkaktørene. Sammenlignet med Drupa 2004 kommer dette området til å vokse betydelig og spille en nøkkelrolle på messen. Under Drupa 2008 vil vi ha et samlet område med aktører innenfor digitaltrykk og førtrykk, som Xerox, HP Indigo, Agfa og Fuji. Andre digitaltrykkprodusenter, som Kodak, Konica Minolta og Ricoh vil holde til i området rundt disse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: