A-pressen satser videre på Quark

Quark XPress har tapt markedsandeler til Adobe InDesign de siste årene, men kan glede seg over at A-pressen nå har besluttet å satse videre på Quarks programvare. A-Pressen har benyttet QuarkXPress og QuarkCopyDesk gjennom hele sin 15 år lange historie, og produserer 50 lokalaviser med et daglig opplag på 400.000 eksemplarer. Konsernet har ikke mindre enn 1000 lisenser til Quark XPress, og har nå besluttet å oppgradere samtlige til versjon 7. De opplyser at de grunnleggende kunnskapene om programvaren i organisasjonen var en viktig faktor ved beslutningen om å oppgradere. Tom Lekang, informasjonssjef i A-pressen, uttaler at de er imponert over avkastningen på investeringen og funksjonaliteten Composition Zones i QuarkXPress 7. – Etter grundige analyser innså vi at QuarkXPress 7 ga oss den beste avkastningen på investeringen sammenlignet med andre produkter i markedet», sier Lekang. A-Pressen mener at QuarkXPress 7 er den mest betydningsfulle Quark-oppgraderingen så langt, med nye funksjoner som gir brukerne store fordeler innenfor samtlige områder i publiseringsprosessen. Vårt mål er at alle som arbeider med produksjonen skal kunne vise samme innhold, opplyses det.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *