Canon med ny toppmodell

Canons nyeste digital systemkamera EOS 1D Mark III er oppjustert fra topp til bunn og seiler forbi Mark II N som Canons raskeste kameramodell. Med ti bilder i sekundet i 10,1 megapixel er dette et kamera for reportasje- og sportsfotografene. Legg også merke til muligheten for å ta opptil 110 bilder fortløpende. En dobbel DIGIC III-bildeprosessor håndterer 100 Mb data i sekundet, og utgjør basen i den nye modellen. Kamerahuset er fremstilt i en magnesiumlegering som ifølge produsenten beskytter mot smuss og fuktighet. Dessuten inngår et rensesystem som skal holde støv borte fra bildesensoren. Den tre tommer store LCD-skjermen viser ikke bare eksponerte bilder, men kan også benyttes for å komponere bilder i såkalt Live View-modus. Canons nye modell er kompatibel med EOS-seriens EF-objektiver, Speedlite-blitser og annet tilbehør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: