Canon med ny toppmodell

Canons nyeste digital systemkamera EOS 1D Mark III er oppjustert fra topp til bunn og seiler forbi Mark II N som Canons raskeste kameramodell. Med ti bilder i sekundet i 10,1 megapixel er dette et kamera for reportasje- og sportsfotografene. Legg også merke til muligheten for å ta opptil 110 bilder fortløpende. En dobbel DIGIC III-bildeprosessor håndterer 100 Mb data i sekundet, og utgjør basen i den nye modellen. Kamerahuset er fremstilt i en magnesiumlegering som ifølge produsenten beskytter mot smuss og fuktighet. Dessuten inngår et rensesystem som skal holde støv borte fra bildesensoren. Den tre tommer store LCD-skjermen viser ikke bare eksponerte bilder, men kan også benyttes for å komponere bilder i såkalt Live View-modus. Canons nye modell er kompatibel med EOS-seriens EF-objektiver, Speedlite-blitser og annet tilbehør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: