Canon med ny toppmodell

PUBLISERT: 21 mars 2007
OPPDATERT: 21 mars

Canons nyeste digital systemkamera EOS 1D Mark III er oppjustert fra topp til bunn og seiler forbi Mark II N som Canons raskeste kameramodell. Med ti bilder i sekundet i 10,1 megapixel er dette et kamera for reportasje- og sportsfotografene. Legg også merke til muligheten for å ta opptil 110 bilder fortløpende. En dobbel DIGIC III-bildeprosessor håndterer 100 Mb data i sekundet, og utgjør basen i den nye modellen. Kamerahuset er fremstilt i en magnesiumlegering som ifølge produsenten beskytter mot smuss og fuktighet. Dessuten inngår et rensesystem som skal holde støv borte fra bildesensoren. Den tre tommer store LCD-skjermen viser ikke bare eksponerte bilder, men kan også benyttes for å komponere bilder i såkalt Live View-modus. Canons nye modell er kompatibel med EOS-seriens EF-objektiver, Speedlite-blitser og annet tilbehør.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag