Canon med ny toppmodell

Canons nyeste digital systemkamera EOS 1D Mark III er oppjustert fra topp til bunn og seiler forbi Mark II N som Canons raskeste kameramodell. Med ti bilder i sekundet i 10,1 megapixel er dette et kamera for reportasje- og sportsfotografene. Legg også merke til muligheten for å ta opptil 110 bilder fortløpende. En dobbel DIGIC III-bildeprosessor håndterer 100 Mb data i sekundet, og utgjør basen i den nye modellen. Kamerahuset er fremstilt i en magnesiumlegering som ifølge produsenten beskytter mot smuss og fuktighet. Dessuten inngår et rensesystem som skal holde støv borte fra bildesensoren. Den tre tommer store LCD-skjermen viser ikke bare eksponerte bilder, men kan også benyttes for å komponere bilder i såkalt Live View-modus. Canons nye modell er kompatibel med EOS-seriens EF-objektiver, Speedlite-blitser og annet tilbehør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: