Fire storformatmodeller fra Macdermid Colorspan

Den amerikanske storformatprodusenten Macdermid Colorspan er på banen med en ny serie UV-skrivere med betegnelsen Colorspan 5400uv. Målgruppen er små- og mellomstore storformatprodusenter. 5400uv leveres i fire utgaver som alle benytter piezobasert skrivehode med drop-on-demand-teknikk. Utskriftsbredden er på 137 centimeter, og vil man skrive ut på store materialer, finnes det et integrert bord for håndtering av materialer med lengde over 2,5 meter. Det benyttes fra 4 til 6 x 2 farger, avhengig av modell. Oppløsningsnivåene varierer fra 600 x 300 ppt til 1200 x 600 ppt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: