Fire storformatmodeller fra Macdermid Colorspan

Den amerikanske storformatprodusenten Macdermid Colorspan er på banen med en ny serie UV-skrivere med betegnelsen Colorspan 5400uv. Målgruppen er små- og mellomstore storformatprodusenter. 5400uv leveres i fire utgaver som alle benytter piezobasert skrivehode med drop-on-demand-teknikk. Utskriftsbredden er på 137 centimeter, og vil man skrive ut på store materialer, finnes det et integrert bord for håndtering av materialer med lengde over 2,5 meter. Det benyttes fra 4 til 6 x 2 farger, avhengig av modell. Oppløsningsnivåene varierer fra 600 x 300 ppt til 1200 x 600 ppt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: