Visutech eksklusiv distributør for NUR

Visutech har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med NUR, for hele sortimentet på området storformatproduksjon, service og farge. Visutech blir dermed eksklusiv distributør for NUR i Norden. – Med dette får vi det heldekkende sortimentet for storformat som kundene etterspør. Sortimentet vil passe og komplettere våre kunder svært godt, sier en tilfreds Jan-Olof Jungersten, Visutechs direktør. I tillegg til bekjentskaper som NUR Expedio 3000 og NUR Tempo, kommer NUR med flere nyheter som vises første gang på ISA, International Sign Expo ISA 11-14 april i Las Vegas. NUR Expedio 5000 Revolution har en hastighet på 300 kvadratmeter per time. Fargens dekkevne er også betydelig forbedret, hevder produsenten. Den nye flatbedmodulen NUR Expedio 3200 inkluderer en enkel matingsenhet som skal gjøre det både raskt og enkelt å skifte mellom materialtyper. NUR Tempo Q er en versjon av NURs UV-maskin for flatbedproduksjon. Maskinen skriver ut med høyere oppløsning (1270×800 dpi) i en hastighet på opp til 100 kvadratmeter i timen på både rull- og flate-materialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: