Visutech eksklusiv distributør for NUR

Visutech har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med NUR, for hele sortimentet på området storformatproduksjon, service og farge. Visutech blir dermed eksklusiv distributør for NUR i Norden. – Med dette får vi det heldekkende sortimentet for storformat som kundene etterspør. Sortimentet vil passe og komplettere våre kunder svært godt, sier en tilfreds Jan-Olof Jungersten, Visutechs direktør. I tillegg til bekjentskaper som NUR Expedio 3000 og NUR Tempo, kommer NUR med flere nyheter som vises første gang på ISA, International Sign Expo ISA 11-14 april i Las Vegas. NUR Expedio 5000 Revolution har en hastighet på 300 kvadratmeter per time. Fargens dekkevne er også betydelig forbedret, hevder produsenten. Den nye flatbedmodulen NUR Expedio 3200 inkluderer en enkel matingsenhet som skal gjøre det både raskt og enkelt å skifte mellom materialtyper. NUR Tempo Q er en versjon av NURs UV-maskin for flatbedproduksjon. Maskinen skriver ut med høyere oppløsning (1270×800 dpi) i en hastighet på opp til 100 kvadratmeter i timen på både rull- og flate-materialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: