Visutech eksklusiv distributør for NUR

PUBLISERT: 26 mars 2007
OPPDATERT: 21 mars

Visutech har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med NUR, for hele sortimentet på området storformatproduksjon, service og farge. Visutech blir dermed eksklusiv distributør for NUR i Norden. – Med dette får vi det heldekkende sortimentet for storformat som kundene etterspør. Sortimentet vil passe og komplettere våre kunder svært godt, sier en tilfreds Jan-Olof Jungersten, Visutechs direktør. I tillegg til bekjentskaper som NUR Expedio 3000 og NUR Tempo, kommer NUR med flere nyheter som vises første gang på ISA, International Sign Expo ISA 11-14 april i Las Vegas. NUR Expedio 5000 Revolution har en hastighet på 300 kvadratmeter per time. Fargens dekkevne er også betydelig forbedret, hevder produsenten. Den nye flatbedmodulen NUR Expedio 3200 inkluderer en enkel matingsenhet som skal gjøre det både raskt og enkelt å skifte mellom materialtyper. NUR Tempo Q er en versjon av NURs UV-maskin for flatbedproduksjon. Maskinen skriver ut med høyere oppløsning (1270×800 dpi) i en hastighet på opp til 100 kvadratmeter i timen på både rull- og flate-materialer.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682