Bjørnøy og Grøset med «Klimaløft»

I dag har miljøvernminister Helen Bjørnøy lansert sin nye kampanje «Klimaløftet». Med på laget har hun blant andre trykkeriet Grøset. – Vi skal løfte sammen for et bedre klima og forplikte oss til å redusere utslippene. Kampanjen er viktig for å gi informasjon om hvordan vi skal gå frem, sier miljøvernminister Helen Bjørnøy. Klimaløftet skal rette seg mot husholdninger, bedrifter, kommuner og offentlig etater. Kampanjen skal bidra til økt forståelse, engasjement og motivasjon til å være med og redusere klimautslippene, skriver departementet i sin pressemelding. Et Eksempel på kampanjeaktivitet er en foredragsturné ved navn «Himmel og Hav» som Siri Kalvig står for, sammen med andre fra firmaet Storm og Meteorologisk institutt. Kampanjen vil også inneholde andre skreddersydde foredragspakker, et handlingsprogram for næringslivet og en fotokonkurranse ved navn «Se klima!». Selskapene Grøseth trykkeri. Vesta, COOP, Scandic, HRG Nordic, Toyota, Posten, og Mesterhus og Harald A. Møller A/S, Tandberg og Gjensidige inngikk klimaløfte og forplikter seg dermed til å gjøre sin del av klimajobben. Miljøvernministeren åpnet også en nettportal, som skal være et samlende nettside for klimaarbeidet. Dette blir en nettportal inn til mange sentrale aktører på klimaområdet, både de som har faktakunnskap om klimaendringer og de som jobber med løsningene, forteller departementet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: