Ferdiggjøringsløsninger i skuddet

Heidelberg har satset hardt innenfor ferdiggjøring den siste tiden. Deres Stitchmaster ST 450 er solgt i åtte eksemplarer i Norden, og i følge selskapet bidrar det økonomiske klimaet til at stadig flere selskaper satser på nytt utstyr. – Vi har opplevd stor fremgang med den nye, avanserte stasjonsstifteren ST 450, sier Johan Schönbeck, ferdiggjøringsspesialist hos Heidelberg Sverige. Den bygger videre på den populære ST 400, men er forbedret på en rekke områder, blant annet med mobil pålegger og nye og bedre stiftehoder. Heidelberg hevder det er den mest produktive og fleksible stasjonshefteren på markedet i 14.000-taktersklassen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *