Mutoh med storebror til Valuejet 1204

Storformatprodusenten Mutoh utvider, i dobbelt forstand, med neste Valuejet – den 1,6 meter brede Valuejet 1604. Storebroren til 1204-modellen benytter Mutohs patenterte utskriftsteknologi «Intelligent Interweaving» for å eliminerere «banding», en type striper i utskriftene forårsaket av dårlig synkronisering mellom papirinntrekket og skrivehodets bevegelser over papiret. Fargesystemet er Mutohs eco-solventbaserte Ultra-farge som i følge produsenten skal gi opptil tre års holdbarhet utendørs uten laminering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: