Mutoh med storebror til Valuejet 1204

Storformatprodusenten Mutoh utvider, i dobbelt forstand, med neste Valuejet – den 1,6 meter brede Valuejet 1604. Storebroren til 1204-modellen benytter Mutohs patenterte utskriftsteknologi «Intelligent Interweaving» for å eliminerere «banding», en type striper i utskriftene forårsaket av dårlig synkronisering mellom papirinntrekket og skrivehodets bevegelser over papiret. Fargesystemet er Mutohs eco-solventbaserte Ultra-farge som i følge produsenten skal gi opptil tre års holdbarhet utendørs uten laminering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: