Mutoh med storebror til Valuejet 1204

Storformatprodusenten Mutoh utvider, i dobbelt forstand, med neste Valuejet – den 1,6 meter brede Valuejet 1604. Storebroren til 1204-modellen benytter Mutohs patenterte utskriftsteknologi «Intelligent Interweaving» for å eliminerere «banding», en type striper i utskriftene forårsaket av dårlig synkronisering mellom papirinntrekket og skrivehodets bevegelser over papiret. Fargesystemet er Mutohs eco-solventbaserte Ultra-farge som i følge produsenten skal gi opptil tre års holdbarhet utendørs uten laminering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: