Human Eyes forenkler 3D-produksjon

Programutvikleren Human Eyes har utviklet en ny programvareløsning for sitt 3D-verktøy Creative Marketplace. Dette webbaserte programmet egner seg for kreatører som ønsker kontakt med selskaper sertifisert for hologramtrykking med Human Eyes Print Pro 2.0. Via tjenesten kan man også be om tilbudsforespørsler fra de trykkeriene man velger å kontakte. – Markedet reduserer tiden fra kreativ produksjon til ferdig produkt for brukere av Creative 3D, sier Duby Hodd, administrerende direktør i Human Eyes. Dessuten gir det trykkeriene en mulighet for å utvide virksomheten og kommunisere med potensielle kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: