Wittusen & Jensen vil styrke miljøsatsingen

GRIP (Grønt I Praksis) har inngått en ”grønn allianse» med Wittusen & Jensen Business Partner AS. I følge en pressemelding fra Wittusen & Jensen er formålet å styrke selskapets miljøprofil, og gi dem en sterkere og tydeligere posisjon når det gjelder miljø- og samfunnsansvar. Det er første gang GRIP inngår denne type samarbeid med en aktør i kontor- og datarekvisitabransjen. GRIP er stiftet av Miljøverndepartementet, og bistår norsk næringsliv med miljøforbedringer. Det opplyses at GRIP skal bidra med rådgivning og kartlegging knyttet til miljøaspektene ved Wittusen & Jensens virksomhet. I samarbeidet skal det vektlegges å etablere mer bevisste holdninger og miljøkompetanse hos kjedens medarbeidere, både når det gjelder egen drift og produkter. Wittusen & Jensen vil også bli en del av GRIPs næringslivsnettverk, med bedrifter som arbeider aktivt for et bedre miljø. – Rekvisitabransjen står overfor store miljømessige utfordringer, blant annet fordi vi representerer et stort forbruk av materialer og kjemikalier, og genererer mye transport. Wittusen og Jensen er ydmyke i forhold til hvilken miljøbelastning vi bidrar til. Vi trenger hjelp til å sette i gang miljøsatsingen, og til å finne relevante tiltak i vår egen drift. Som en av landets ledende rekvisitaforhandlere har vi et ansvar for å bidra til et best mulig miljø. Vi ønsker en tydeligere miljøprofil, sier Børrestuen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *