Wittusen & Jensen vil styrke miljøsatsingen

PUBLISERT: 11 april 2007
OPPDATERT: 21 mars

GRIP (Grønt I Praksis) har inngått en ”grønn allianse» med Wittusen & Jensen Business Partner AS. I følge en pressemelding fra Wittusen & Jensen er formålet å styrke selskapets miljøprofil, og gi dem en sterkere og tydeligere posisjon når det gjelder miljø- og samfunnsansvar. Det er første gang GRIP inngår denne type samarbeid med en aktør i kontor- og datarekvisitabransjen. GRIP er stiftet av Miljøverndepartementet, og bistår norsk næringsliv med miljøforbedringer. Det opplyses at GRIP skal bidra med rådgivning og kartlegging knyttet til miljøaspektene ved Wittusen & Jensens virksomhet. I samarbeidet skal det vektlegges å etablere mer bevisste holdninger og miljøkompetanse hos kjedens medarbeidere, både når det gjelder egen drift og produkter. Wittusen & Jensen vil også bli en del av GRIPs næringslivsnettverk, med bedrifter som arbeider aktivt for et bedre miljø. – Rekvisitabransjen står overfor store miljømessige utfordringer, blant annet fordi vi representerer et stort forbruk av materialer og kjemikalier, og genererer mye transport. Wittusen og Jensen er ydmyke i forhold til hvilken miljøbelastning vi bidrar til. Vi trenger hjelp til å sette i gang miljøsatsingen, og til å finne relevante tiltak i vår egen drift. Som en av landets ledende rekvisitaforhandlere har vi et ansvar for å bidra til et best mulig miljø. Vi ønsker en tydeligere miljøprofil, sier Børrestuen.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo