HP gjør det enklere for miljøbevisste kunder

PUBLISERT: 12 april 2007
OPPDATERT: 21 mars

HP har utviklet en IT-miljødeklarasjon for forbruksmateriell til skrivere. Deklarasjonen skal gjøre det enklere for rekvisitakundene å kjøpe miljøvennlige produkter uavhengig av hvilken leverandør man velger. Deklarasjonen fungerer på den måten at den sammenligner miljøkriteriene fra en rekke miljømerkinger, som Svanemerket her hjemme, Blå Engel i Tyskland og annen miljøinformasjon som kundene ofte etterspør. Siden miljøinformasjonen er standardisert, skal det bli enklere for kunden å sammenligne ulike produkter ut fra et miljøperspektiv. Som produsent kan man slutte seg til deklarasjonen, forutsatt at man oppfyller visse krav. Disse inkluderer alt fra vekten på blekkpatronene og farlig innhold, til returprogrammer og sikkerhetsdatablader for forbruksproduktene. – Med IT-miljødeklarasjonen er alle vinnere, sier Claes Pregner, markedssjef for IPG Supplies i HP Sverige. Ved å gi kundene sammenlignbar informasjon blir det lettere for miljøbevisste kunder å velge riktig.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676