HP gjør det enklere for miljøbevisste kunder

PUBLISERT: 12 april 2007
OPPDATERT: 21 mars

HP har utviklet en IT-miljødeklarasjon for forbruksmateriell til skrivere. Deklarasjonen skal gjøre det enklere for rekvisitakundene å kjøpe miljøvennlige produkter uavhengig av hvilken leverandør man velger. Deklarasjonen fungerer på den måten at den sammenligner miljøkriteriene fra en rekke miljømerkinger, som Svanemerket her hjemme, Blå Engel i Tyskland og annen miljøinformasjon som kundene ofte etterspør. Siden miljøinformasjonen er standardisert, skal det bli enklere for kunden å sammenligne ulike produkter ut fra et miljøperspektiv. Som produsent kan man slutte seg til deklarasjonen, forutsatt at man oppfyller visse krav. Disse inkluderer alt fra vekten på blekkpatronene og farlig innhold, til returprogrammer og sikkerhetsdatablader for forbruksproduktene. – Med IT-miljødeklarasjonen er alle vinnere, sier Claes Pregner, markedssjef for IPG Supplies i HP Sverige. Ved å gi kundene sammenlignbar informasjon blir det lettere for miljøbevisste kunder å velge riktig.

Les videre

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

Lover stabile papirpriser ut året

Papirprodusenten Sappi Europe kunngjør at de vil holde prisene på samme nivå resten av 2023.
paper-279007_1920-1024x767

Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.
jon_larsen_canon

Nordens største grafiske messe åpner i september

Sign & Print Scandinavia-messen i Stockholm i september er den største grafiske messen i Norden. Her vil alle de største og mest relevante leverandørene vise sine løsninger for et stort publikum.
SPS_01

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small