EFI oppgraderer prøvetrykksverktøy

EFI har nå lansert versjon 3.1 av sitt verktøy for prøvetrykk, Colorproof XF. Støtte for nye storformatmodeller og utvidet automatisering er to nøkkelord, men verktøyet har også fått en ny plattform for Windows- og Mac-miljøer. Plattformen har kommet til gjennom den nye XF-serveren for Mac OS X. I følge EFI skal dette gi en forbedret Dot Creator-funksjon. Det skal nå også være mulig å integrere Fiery-styrte enheter i Colorproof XF. I versjon 3.1 finnes det støtte for flere storformatskrivere, som HP Designjet 8000- og 1000-serien, Mutoh Falcon II RJ-8000 50/64/87, Mutoh RockhopperT 3 65/90, Mutoh Spitfire 65/90 og Mutoh Spitfire 100. EFI Colorproof XF 3.1 er allerede tilgjengelig fra sertifiserte EFI-forhandlere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: