EFI oppgraderer prøvetrykksverktøy

EFI har nå lansert versjon 3.1 av sitt verktøy for prøvetrykk, Colorproof XF. Støtte for nye storformatmodeller og utvidet automatisering er to nøkkelord, men verktøyet har også fått en ny plattform for Windows- og Mac-miljøer. Plattformen har kommet til gjennom den nye XF-serveren for Mac OS X. I følge EFI skal dette gi en forbedret Dot Creator-funksjon. Det skal nå også være mulig å integrere Fiery-styrte enheter i Colorproof XF. I versjon 3.1 finnes det støtte for flere storformatskrivere, som HP Designjet 8000- og 1000-serien, Mutoh Falcon II RJ-8000 50/64/87, Mutoh RockhopperT 3 65/90, Mutoh Spitfire 65/90 og Mutoh Spitfire 100. EFI Colorproof XF 3.1 er allerede tilgjengelig fra sertifiserte EFI-forhandlere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: