Ny kalibreringsløsning fra X-Rite Gretagmacbeth

X-Rite Gretagmacbeth lanserer nå «budsjettløsningen» EyeOne Photo LT for skjerm og skriverkalibrering. I løsningen inngår kalibreringsprogrammet EyeOne Match (light-utgave) og Gretags spektrofotometer. I følge produsenten gir løsningen fotografer, fotoentusiaster og kunstnere brukervennlig og profesjonell skjermkalibrering og enkel skriverkalibrering. Ønsker man mer nøyaktig kalibrering, IT-8 referansefilm og ”targets” for skannerkalibrering, eller verktøy for projektor- og lerretkalibrering, kan man oppgradere til dette. Selskapet melder at flere tredjepartsleverandører allerede har tilpasset sine løsninger for X-Rite Gretagmacbeths spektrofotometer, bl.a.: Eizos ColorNavigator for skjermkalibrering av Eizo-monitorer. ColorEdge profesjonelle hardwarekalibrerbare skjermer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: