Ny kalibreringsløsning fra X-Rite Gretagmacbeth

X-Rite Gretagmacbeth lanserer nå «budsjettløsningen» EyeOne Photo LT for skjerm og skriverkalibrering. I løsningen inngår kalibreringsprogrammet EyeOne Match (light-utgave) og Gretags spektrofotometer. I følge produsenten gir løsningen fotografer, fotoentusiaster og kunstnere brukervennlig og profesjonell skjermkalibrering og enkel skriverkalibrering. Ønsker man mer nøyaktig kalibrering, IT-8 referansefilm og ”targets” for skannerkalibrering, eller verktøy for projektor- og lerretkalibrering, kan man oppgradere til dette. Selskapet melder at flere tredjepartsleverandører allerede har tilpasset sine løsninger for X-Rite Gretagmacbeths spektrofotometer, bl.a.: Eizos ColorNavigator for skjermkalibrering av Eizo-monitorer. ColorEdge profesjonelle hardwarekalibrerbare skjermer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: