Tekstkorrektur for Adobes CS3

PUBLISERT: 27 april 2007
OPPDATERT: 27 april

Det norske selskapet Tansa Systems har utviklet et tekstkorrektursystem benyttes av kunder i en rekke land. I dag annonserte selskapet støtte for de siste versjonene av Adobe Indesign CS3 og Adobe Incopy CS3. Tansas kunder vil i løpet av kort tid kunne bruke Tansas serverbaserte tekstkorrektursystem direkte fra produktene i Adobe Creative Suite 3-pakken. – Creative Suite 3 er full av nye funksjoner som møter dagens høye krav til arbeidsflyt. Våre kunder vil dra nytte av all ny funksjonalitet gjennom integrasjonen mellom Tansas korrektursystem og CS3-programvaren, sier Morten Krøtø, daglig leder hos Tansa Systems AS. Integrasjonen med CS3-versjonen ble vist av Tansa Systems på Nexpo-messen i Orlando i USA tidligere denne uken. Endelig versjon av Tansas CS3-integrasjon forventes leveringsklart i slutten av andre kvartal i år. Tansas CS3-plug-ins vil bli tilgjengelig for System 3-kunder som benytter Mac OS X (Power-PC, Intelbasert Mac) og Microsofts Windows XP. Tansas korrektursystem er klient/server-basert, sjekker flere ord i sammenheng og tilbyr kundetilpassede ordlister som fortløpende oppdateres. Tidligere i år annonserte NTB og Tansa et samarbeid som nå gir kunder tilgang til NTBs ordlister og skriveregler.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676