Tekstkorrektur for Adobes CS3

Det norske selskapet Tansa Systems har utviklet et tekstkorrektursystem benyttes av kunder i en rekke land. I dag annonserte selskapet støtte for de siste versjonene av Adobe Indesign CS3 og Adobe Incopy CS3. Tansas kunder vil i løpet av kort tid kunne bruke Tansas serverbaserte tekstkorrektursystem direkte fra produktene i Adobe Creative Suite 3-pakken. – Creative Suite 3 er full av nye funksjoner som møter dagens høye krav til arbeidsflyt. Våre kunder vil dra nytte av all ny funksjonalitet gjennom integrasjonen mellom Tansas korrektursystem og CS3-programvaren, sier Morten Krøtø, daglig leder hos Tansa Systems AS. Integrasjonen med CS3-versjonen ble vist av Tansa Systems på Nexpo-messen i Orlando i USA tidligere denne uken. Endelig versjon av Tansas CS3-integrasjon forventes leveringsklart i slutten av andre kvartal i år. Tansas CS3-plug-ins vil bli tilgjengelig for System 3-kunder som benytter Mac OS X (Power-PC, Intelbasert Mac) og Microsofts Windows XP. Tansas korrektursystem er klient/server-basert, sjekker flere ord i sammenheng og tilbyr kundetilpassede ordlister som fortløpende oppdateres. Tidligere i år annonserte NTB og Tansa et samarbeid som nå gir kunder tilgang til NTBs ordlister og skriveregler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: