Tekstkorrektur for Adobes CS3

Det norske selskapet Tansa Systems har utviklet et tekstkorrektursystem benyttes av kunder i en rekke land. I dag annonserte selskapet støtte for de siste versjonene av Adobe Indesign CS3 og Adobe Incopy CS3. Tansas kunder vil i løpet av kort tid kunne bruke Tansas serverbaserte tekstkorrektursystem direkte fra produktene i Adobe Creative Suite 3-pakken. – Creative Suite 3 er full av nye funksjoner som møter dagens høye krav til arbeidsflyt. Våre kunder vil dra nytte av all ny funksjonalitet gjennom integrasjonen mellom Tansas korrektursystem og CS3-programvaren, sier Morten Krøtø, daglig leder hos Tansa Systems AS. Integrasjonen med CS3-versjonen ble vist av Tansa Systems på Nexpo-messen i Orlando i USA tidligere denne uken. Endelig versjon av Tansas CS3-integrasjon forventes leveringsklart i slutten av andre kvartal i år. Tansas CS3-plug-ins vil bli tilgjengelig for System 3-kunder som benytter Mac OS X (Power-PC, Intelbasert Mac) og Microsofts Windows XP. Tansas korrektursystem er klient/server-basert, sjekker flere ord i sammenheng og tilbyr kundetilpassede ordlister som fortløpende oppdateres. Tidligere i år annonserte NTB og Tansa et samarbeid som nå gir kunder tilgang til NTBs ordlister og skriveregler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: