Kontrollremser for digitale prøvetrykk

Sveitsiske System Brunner melder at en ny versjon av kontrollpakken Zebrastrip nå kan lastes ned kostnadsfritt. Proof Zebrastrip Eurostandard System Brunner skal ta spesielt hensyn til at forutsetningene som gjelder for digitale prøvetrykk ikke skiller seg fra dem som finnes innen offsettrykk; som fargepigment, toneverdier osv. Proof Zebrastrip inneholder felter for gråbalanse, primær- og sekundærfarger, samt hudtoner, tertiærfarger og fargemetning. Versjon A og B er kompakte utgaver av Proof Zebrastrip og egner seg for kontroll av såvel prøvetrykk som det endelige trykket. Versjon C er i hovedsak beregnet på å kontrollere digitale prøvetrykk, og har færre men større fargefelter. Programvaren Proof Checker System Brunner måler prøvetrykkene og kontrollerer og vektlegger samsvaret ved hjelp av stjerner. Programmet bedømmer og vurderer 50 prosessrelaterte og kolorimetriske parametre som påvirker prøvetrykkets farger. Målingene kan utføres med vanlige spektrale måleverktøy.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: