Sammenrullbare plater fra Versamount

Thrane Printing Systems as er blitt distributør av Versamount sammenrullbare paneler fra New Zealand. I utgangspunktet ser platene ut til å ha en funksjon som minner om andre monteringsplater, for eksempel «kapaplater». – Nei, det er å begrense disse panelenes bruksområder, sier produktsjef Fredrik Roswall i Thrane Printing Systems. – Disse panelene er noe helt nytt – foruten å fungere som konvensjonelle monteringsplater for store messevegger kan de skjæres til, bygges som runde eller ovale søyler eller settes opp som frittstående rollups! Det kan silketrykkes rett på panelene eller i de store flatbed-printerne. Print fra andre mer utbredte printere kan monteres selvklebende på panelene. I følge produktsjefen har Versamount-panelene en helt annen styrke mot støt og skader enn konvensjonelle monteringsplater og veier langt mindre. Panelene kan etter bruk rulles sammen for transport og oppbevaring. – Trolig vil nettopp disse forholdene veie tungt for mange brukere. sier Fredrik Roswall.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: