Sammenrullbare plater fra Versamount

Thrane Printing Systems as er blitt distributør av Versamount sammenrullbare paneler fra New Zealand. I utgangspunktet ser platene ut til å ha en funksjon som minner om andre monteringsplater, for eksempel «kapaplater». – Nei, det er å begrense disse panelenes bruksområder, sier produktsjef Fredrik Roswall i Thrane Printing Systems. – Disse panelene er noe helt nytt – foruten å fungere som konvensjonelle monteringsplater for store messevegger kan de skjæres til, bygges som runde eller ovale søyler eller settes opp som frittstående rollups! Det kan silketrykkes rett på panelene eller i de store flatbed-printerne. Print fra andre mer utbredte printere kan monteres selvklebende på panelene. I følge produktsjefen har Versamount-panelene en helt annen styrke mot støt og skader enn konvensjonelle monteringsplater og veier langt mindre. Panelene kan etter bruk rulles sammen for transport og oppbevaring. – Trolig vil nettopp disse forholdene veie tungt for mange brukere. sier Fredrik Roswall.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: