Sammenrullbare plater fra Versamount

PUBLISERT: 7 mai 2007
OPPDATERT: 7 mai

Thrane Printing Systems as er blitt distributør av Versamount sammenrullbare paneler fra New Zealand. I utgangspunktet ser platene ut til å ha en funksjon som minner om andre monteringsplater, for eksempel «kapaplater». – Nei, det er å begrense disse panelenes bruksområder, sier produktsjef Fredrik Roswall i Thrane Printing Systems. – Disse panelene er noe helt nytt – foruten å fungere som konvensjonelle monteringsplater for store messevegger kan de skjæres til, bygges som runde eller ovale søyler eller settes opp som frittstående rollups! Det kan silketrykkes rett på panelene eller i de store flatbed-printerne. Print fra andre mer utbredte printere kan monteres selvklebende på panelene. I følge produktsjefen har Versamount-panelene en helt annen styrke mot støt og skader enn konvensjonelle monteringsplater og veier langt mindre. Panelene kan etter bruk rulles sammen for transport og oppbevaring. – Trolig vil nettopp disse forholdene veie tungt for mange brukere. sier Fredrik Roswall.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo