Rask folieringsløsning til Designtrykkeriet i Bergen

I dag starter installasjon av en ny Komfi Amiga-maskin for foliering/ensidig laminering hos Designtrykkeriet i Bergen. I følge den norske importøren Kontur Document Systems er dette den første solgte maskinen i sitt slag i Europa, og kunden lot seg friste under On Demand-messen tidligere i år. Løsningen er velegnet for digitalproduksjon, og retter seg spesielt mot trykkerier og copyshops. Foliering håndteres for tykkelser fra 24 til 45 micron. I tillegg har den funksjoner for automatisk innmatning av papir fra 120 gm2 – 350 gm2, i formater opp til 520 x 720 mm, digital hastighets- og temperaturstyring, forprogrammerte temperaturprogrammer og hastighetsvalg i forhold til filmtykkelse. Produksjonshastigheten er opp til 2700 ark i SRA3 i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *