26-tommers skjerm fra La Cie

Skjermprodusenten La Cie er på banen med sin første bredformatskjerm med støtte for 95 prosent av fargerommet Adobe RGB og 98,5 prosent av ISO Coated. Skjermen er 25,5 tommer i 16:10-format med en oppløsning på 1920 x 1200 punkter. Kontrastforholdet er 800:1 og lysstyrken 400 candela per kvadratmeter. Skjermen har 12 bits gammahåndtering og 16 bits fargehåndtering. Den innebygde sensoren Color Keeper analyserer og stabiliserer bakgrunnslyset samtidig som oppvarmingstiden reduseres. Programvaren La Cie Blue Eye Pro følger med, og skjermen kan også kjøpes i pakke med La Cie Blue Eye kolorimeter. I Blue Eye Pro inngår funksjoner som automatisk maskinvarekalibrering og fremstilling av ICC-profiler, tilpasning mot referanseskjerm, profilbytte uten omkalibrering, manuell finjustering og analyse av lysforholdene på stedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: