26-tommers skjerm fra La Cie

Skjermprodusenten La Cie er på banen med sin første bredformatskjerm med støtte for 95 prosent av fargerommet Adobe RGB og 98,5 prosent av ISO Coated. Skjermen er 25,5 tommer i 16:10-format med en oppløsning på 1920 x 1200 punkter. Kontrastforholdet er 800:1 og lysstyrken 400 candela per kvadratmeter. Skjermen har 12 bits gammahåndtering og 16 bits fargehåndtering. Den innebygde sensoren Color Keeper analyserer og stabiliserer bakgrunnslyset samtidig som oppvarmingstiden reduseres. Programvaren La Cie Blue Eye Pro følger med, og skjermen kan også kjøpes i pakke med La Cie Blue Eye kolorimeter. I Blue Eye Pro inngår funksjoner som automatisk maskinvarekalibrering og fremstilling av ICC-profiler, tilpasning mot referanseskjerm, profilbytte uten omkalibrering, manuell finjustering og analyse av lysforholdene på stedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: