Oppgradert UV-skriver

Skiltskriveren Gerber Solara UV2 oppgraderes nå med en rekke nye funksjoner. Blant annet skal et nytt ”performance print» modus forsterke kapasiteten gjennom en topass utskriftsfunksjon. Ifølge leverandøren Spandex innebærer det at man kan produsere opptil 18 skilter i formatet 1,2 x 2,4 meter, eller 200 skilter i formatet 45 x 61 cm i løpet av en arbeidsdag. Forøvrig er formatkapasiteten 152 x 304 cm utfallende på stive materialer med opptil 13 mm tykkelse. Den oppgraderte Solara UV2 har også fått et nytt hvilemodus som skal forlenge levetiden for skriverhodene. Hvilemoduset aktiveres når skrivehodene har vært inaktive i én time.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: