Bendik til World Skills i Japan

PUBLISERT: 22 mai 2007
OPPDATERT: 21 mars

Bendik Andreas Høibraaten ble norgesmester i grafisk design i Yrkes-NM for unge yrkesutøvere i høst. Nå forbereder han seg til deltakelse i VM – WorldSkills i Japan. Bendik er nitten år og ansatt hos mlgrafisk as i Oslo, der han har vært i lære siden 2005. Dit kom han etter to år som elev på Medier og kommunikasjon ved Skedsmo videregående skole. De første ukene ble det nok en del konvertering av pdf-er, men han fikk raskt reelle oppgaver. Nå jobber han mye med faste kunder. Bendik er eneste lærling i bedriften, og nå jobber han med et spennende oppdrag for et nytt lekeland. Han forteller at han har fått delta i mange sider av profileringen. – Jeg har blant vært med på å prege lekelandets maskot som skal brukes i mange sammenhenger, fortelller han. For to år siden ble WorldSkills arrangert i Helsingfors. Da tok den norske deltakeren i grafisk design sølv. Bendik må derfor regne med at bransjen forventer en solid plassering i Japan!

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri