Sterk lærlingesatsning på Aurskog

Antall læreplasser i bransjen er begrenset, men det kan man neppe laste PDC Tangen for. Avisen Indre Indre Akershus Blad skriver at PDC Tangen er en av de lokale bedriftene som i størst grad satser på lærlinger. I øyeblikket har bedriften sju lærlinger, og rundt 50 av de 116 ansatte har startet karrieren som lærling i bedriften. Produksjonssjef Halvor Børresen opplyser til avisen at de fleste lærlingene får tilbud om fast jobb etter fullført læretid. I år regner han med at de tar inn fra 3 til 5 nye lærlinger. Interessen er det lite å utsette på. For to år siden fikk de mer enn 30 søkere til sine læreplasser. I år søker de etter lærlinger til mediegrafikere, trykkere og bokbindere, og avholder et informasjonsmøte i egne lokaler den 23. mai. Der får man også informasjon om mulighetene i PDC Tangens nyetablerte stifteri.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *