Automatisert variabelutskytning

Ultimate Technographics slipper nå Impostrip Card Stacker, et nytt automatiseringsverktøy for trykking av visittkort, postkort, etiketter og annet, i offset eller digitaltrykk. Card Stacker effektiviserer og samordner utskytningen av ulike jobber fra ulike kunder, gjerne personaliserte og med variable data, slik at ressurser, papir og presser kan benyttes på best mulig måte. Programmet har støtte for pdf, eps, tiff, mer enn 150 Mac- og Window-baserte Postscript-applikasjoner, samt jdf. Programvaren ble lansert på AIIM On Demand-messen i Boston 17. april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: