Automatisert variabelutskytning

Ultimate Technographics slipper nå Impostrip Card Stacker, et nytt automatiseringsverktøy for trykking av visittkort, postkort, etiketter og annet, i offset eller digitaltrykk. Card Stacker effektiviserer og samordner utskytningen av ulike jobber fra ulike kunder, gjerne personaliserte og med variable data, slik at ressurser, papir og presser kan benyttes på best mulig måte. Programmet har støtte for pdf, eps, tiff, mer enn 150 Mac- og Window-baserte Postscript-applikasjoner, samt jdf. Programvaren ble lansert på AIIM On Demand-messen i Boston 17. april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: