Automatisert variabelutskytning

Ultimate Technographics slipper nå Impostrip Card Stacker, et nytt automatiseringsverktøy for trykking av visittkort, postkort, etiketter og annet, i offset eller digitaltrykk. Card Stacker effektiviserer og samordner utskytningen av ulike jobber fra ulike kunder, gjerne personaliserte og med variable data, slik at ressurser, papir og presser kan benyttes på best mulig måte. Programmet har støtte for pdf, eps, tiff, mer enn 150 Mac- og Window-baserte Postscript-applikasjoner, samt jdf. Programvaren ble lansert på AIIM On Demand-messen i Boston 17. april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: