Automatisert variabelutskytning

Ultimate Technographics slipper nå Impostrip Card Stacker, et nytt automatiseringsverktøy for trykking av visittkort, postkort, etiketter og annet, i offset eller digitaltrykk. Card Stacker effektiviserer og samordner utskytningen av ulike jobber fra ulike kunder, gjerne personaliserte og med variable data, slik at ressurser, papir og presser kan benyttes på best mulig måte. Programmet har støtte for pdf, eps, tiff, mer enn 150 Mac- og Window-baserte Postscript-applikasjoner, samt jdf. Programvaren ble lansert på AIIM On Demand-messen i Boston 17. april.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: