UPMs papir har fått EU-blomsten

UPMs papir har fått European Ecolabels sertifisering. Kravet for å bli sertifisert er at produktet helt eller delvis er fremstilt av returfiber eller at nyfiber stammer fra bærekraftig skogbruk. Dessuten skal utslippene av svovel, kulldioxid og vannforurensning ved fremstillingen være begrenset. Foruten UPMs kontorpapirtyper YES, Future og UPM Office, kan nå blant annet UPM Finesse og UPM Fine fremvise EU-blomsten som symbol for sertifiseringen. UPMs papir er et av de første som sertifiseres med EU-blomsten. Sertifikatet støttes av EU-kommisjonen og medlemslandene, og det finnes 24 produktgrupper som dekker 12 fremstillingsområder. Ett tjenesteområde er sertifisert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *