Markzware klar med Flightcheck v6

PUBLISERT: 6 juni 2007
OPPDATERT: 6 juni

Den nye versjonen av det frittstående preflightprogrammet fremviser støtte for både nylig lanserte Adobe CS3 og for Quark Xpress 7. De nye mulighetene i programmet gir formgiverne nye muligheter, samtidig åpnes det for nye feilmuligheter, uttaler Markzwares administrerende direktør Patrick Marchese. Den nye versjonen skal være en pålitelig kvalitetskontrolløsning tilpasset de nye mulighetene i disse programmene. Flightcheck har siden november i fjor vært installert i betaversjon hos ulike kunder, og nå er programmet klart for salg. Programmet skal blant annet tilby forbedringer innenfor savnede skriftsnitt samt verifisering av flere dokumenter i samme omgang, i tillegg til at grensesnittet for pdf-preflight er forbedret. En annen forbedring er automatisk veksling mellom pdf og andre filformater. Det innebærer at programmet oppfatter om det er en pdf eller en applikasjonsfil fra Quark Xpress eller Indesign. Programmet er nå også Universal Binary, noe som gir forbedret ytelse på Mac-er med Intel-prosessor. Flightcheck 6 har i tillegg støtte for eksterne skriftsnittprogrammer som Extensis Suitcase, Insider Software Font Agent Pro, Linotype FontExplorer og Apple Fontbook. Brukerne vil trolig også sette pris på at bilder og skriftsnitt automatisk samles i undermapper når man samler jobber for trykk. Brukerne kan til og med stille inn tilpassede søkeveier for hvordan programmet søker etter bilder og skriftsnitt. Flightcheck Professional v6 og FlightCheck Designer er klare for salg umiddelbart. Oppdatering fra versjon 5.8 er gratis for dem som har kjøpt programmet etter 1. februar i år.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768