Markzware klar med Flightcheck v6

Den nye versjonen av det frittstående preflightprogrammet fremviser støtte for både nylig lanserte Adobe CS3 og for Quark Xpress 7. De nye mulighetene i programmet gir formgiverne nye muligheter, samtidig åpnes det for nye feilmuligheter, uttaler Markzwares administrerende direktør Patrick Marchese. Den nye versjonen skal være en pålitelig kvalitetskontrolløsning tilpasset de nye mulighetene i disse programmene. Flightcheck har siden november i fjor vært installert i betaversjon hos ulike kunder, og nå er programmet klart for salg. Programmet skal blant annet tilby forbedringer innenfor savnede skriftsnitt samt verifisering av flere dokumenter i samme omgang, i tillegg til at grensesnittet for pdf-preflight er forbedret. En annen forbedring er automatisk veksling mellom pdf og andre filformater. Det innebærer at programmet oppfatter om det er en pdf eller en applikasjonsfil fra Quark Xpress eller Indesign. Programmet er nå også Universal Binary, noe som gir forbedret ytelse på Mac-er med Intel-prosessor. Flightcheck 6 har i tillegg støtte for eksterne skriftsnittprogrammer som Extensis Suitcase, Insider Software Font Agent Pro, Linotype FontExplorer og Apple Fontbook. Brukerne vil trolig også sette pris på at bilder og skriftsnitt automatisk samles i undermapper når man samler jobber for trykk. Brukerne kan til og med stille inn tilpassede søkeveier for hvordan programmet søker etter bilder og skriftsnitt. Flightcheck Professional v6 og FlightCheck Designer er klare for salg umiddelbart. Oppdatering fra versjon 5.8 er gratis for dem som har kjøpt programmet etter 1. februar i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: