OKI med storformat laserskriver

PUBLISERT: 11 juni 2007
OPPDATERT: 11 juni

OKIs nye fargelaserskriver C8800 retter seg i første rekke mot grafiske designere. Den håndterer 15 fargeutskrifter eller 17 sort/hvittutskrifter i minuttet, i A3-format. Tilsvarende sifre for A4 er 26 respektive 32 sider. OKI understreker at skriveren er svært kompakt og også passer inn i mindre kontormiljøer. I følge en pressemelding er dette den minste skriveren i markedet med PCL/Postscript3, men det opplyses ikke om det finnes støtte for icc-profiler. AGI kontaktet Conny Sundin, produktsjef hos OKI Printing Solutions i Sverige, for å få svar på dette. Han svarer at den har støtte for icc-profiler og at det i kombinasjon med PCL/Postscript3 betyr at skriveren er velegnet for grafiske designere. OKI benytter High definition-toner der tonerpartiklene er svært små, samt sin egen ProQ2400-teknologi for å oppnå en høy utskriftskvalitet. ProQ2400-teknologien benytter energi fra LED-lys av ulik styrke for å fremstille hvert enkelt trykkpunkt for seg, og på den måten gi hvert punkt en unik mengde toner. I følge OKI skal dette gi høy skarphet, dybde, mettede farger og god detaljgjengivelse. Skriveren håndterer ulike medier som visittkort, cd-etiketter og 1,2 meter lange bannere i papirtykkelser opptil 200 g/kvm. OKI C8800 anslås å få en utsalgspris rundt 20.000 kroner.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Ny toner med opp til 60% gjenbruksmateriale

Xeikon introduserer Cheetah 3.0-versjonen av tonerprinterserien deres. Dette inkluderer den nye ECO-toneren som en viktig del.
eco-toner_xeikon

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small