Lundeby kjøper markedsandeler

Lundeby kjøper CDG Sandbergs plastpakkeavdeling, og forventer å øke omsetningen med rundt fem millioner kroner innenfor dette området. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling er i dag lokalisert på Frysja i Oslo, med 9 ansatte og 2 produksjonslinjer. Hele avdelingen overtas fra 1. juli av Lundeby på Hærland/Mysen, som dermed vil øke antallet plastpakkelinjer fra fem til sju. Daglig leder Helge Gabriel Lundeby sier til AGI at de gjør dette for å øke kapasiteten og samtidig redusere antallet konkurrenter. – Produksjonslinjene hos CDG Sandberg er identiske med våre. Etter at vi bygde ut med 6000 kvadratmeter har vi også god plass til nye produksjonslinjer. Lundeby overtar også alle eksisterende kundeavtaler, og vi ser for oss at dette oppkjøpet vil gi oss en økt omsetning på rundt 5 millioner kroner. Samtidig ser vi for oss at det vil bidra til å redusere overtidsbruken, sier han. Lundeby omsatte i fjor for 122 millioner, og forventer en vekst på 10-15 prosent i år. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling omsatte i fjor for 11 millioner kroner, men Lundeby ser altså ikke for seg at hele omsetningen blir med ”på lasset”. Av de ni ansatte er det foreløpig uklart hvor mange, om noen, som blir med til Mysen. – Vi frykter vel at mange kommer til å søke nye jobber i Oslo, sier Helge Lundeby.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: