Lundeby kjøper markedsandeler

PUBLISERT: 15 juni 2007
OPPDATERT: 21 mars

Lundeby kjøper CDG Sandbergs plastpakkeavdeling, og forventer å øke omsetningen med rundt fem millioner kroner innenfor dette området. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling er i dag lokalisert på Frysja i Oslo, med 9 ansatte og 2 produksjonslinjer. Hele avdelingen overtas fra 1. juli av Lundeby på Hærland/Mysen, som dermed vil øke antallet plastpakkelinjer fra fem til sju. Daglig leder Helge Gabriel Lundeby sier til AGI at de gjør dette for å øke kapasiteten og samtidig redusere antallet konkurrenter. – Produksjonslinjene hos CDG Sandberg er identiske med våre. Etter at vi bygde ut med 6000 kvadratmeter har vi også god plass til nye produksjonslinjer. Lundeby overtar også alle eksisterende kundeavtaler, og vi ser for oss at dette oppkjøpet vil gi oss en økt omsetning på rundt 5 millioner kroner. Samtidig ser vi for oss at det vil bidra til å redusere overtidsbruken, sier han. Lundeby omsatte i fjor for 122 millioner, og forventer en vekst på 10-15 prosent i år. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling omsatte i fjor for 11 millioner kroner, men Lundeby ser altså ikke for seg at hele omsetningen blir med ”på lasset”. Av de ni ansatte er det foreløpig uklart hvor mange, om noen, som blir med til Mysen. – Vi frykter vel at mange kommer til å søke nye jobber i Oslo, sier Helge Lundeby.

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri