Lundeby kjøper markedsandeler

Lundeby kjøper CDG Sandbergs plastpakkeavdeling, og forventer å øke omsetningen med rundt fem millioner kroner innenfor dette området. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling er i dag lokalisert på Frysja i Oslo, med 9 ansatte og 2 produksjonslinjer. Hele avdelingen overtas fra 1. juli av Lundeby på Hærland/Mysen, som dermed vil øke antallet plastpakkelinjer fra fem til sju. Daglig leder Helge Gabriel Lundeby sier til AGI at de gjør dette for å øke kapasiteten og samtidig redusere antallet konkurrenter. – Produksjonslinjene hos CDG Sandberg er identiske med våre. Etter at vi bygde ut med 6000 kvadratmeter har vi også god plass til nye produksjonslinjer. Lundeby overtar også alle eksisterende kundeavtaler, og vi ser for oss at dette oppkjøpet vil gi oss en økt omsetning på rundt 5 millioner kroner. Samtidig ser vi for oss at det vil bidra til å redusere overtidsbruken, sier han. Lundeby omsatte i fjor for 122 millioner, og forventer en vekst på 10-15 prosent i år. CDG Sandbergs plastpakkeavdeling omsatte i fjor for 11 millioner kroner, men Lundeby ser altså ikke for seg at hele omsetningen blir med ”på lasset”. Av de ni ansatte er det foreløpig uklart hvor mange, om noen, som blir med til Mysen. – Vi frykter vel at mange kommer til å søke nye jobber i Oslo, sier Helge Lundeby.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: