Allkopi solgt til Spania

Selger av norges største grafiske kjede er Thranegruppen. Service Point Solutions var på jakt etter et brohode inn i Skandinavia, og da falt valget på Allkopi ifølge en pressemelding. – Vi kjenner SPS som et meget profesjonelt drevet selskap med samme krav til kvalitet, service og leveringspresisjon som Allkopi. Med SPS som ny eier vil Allkopi få tilgang til en rekke nye produkter og tjenester som vi vil kunne tilby det norske markedet. Vi tror at dette er en veldig god løsning for selskapet Allkopi, de ansatte og våre kunder, sier administrerende direktør Einar Clausen i en kommentar til DN. SPS omsatte i første kvartal i 2007 for 50,44 millioner Euro og er en av verdens største leverandører innen den grafiske bransjen. SPS har virksomheter i USA, Nederland, Tyskland og England i tillegg til sitt hjemland Spania.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: