Bedre ripping for Heidelberg-kundene

Heidelberg opplyser at de har implementert Adobes nye PDF Print Engine ripteknologi i sitt arbeidsflytsystem Prinect. Den nye renderingsteknologien vil være inkludert i versjon 6.5 av Prinect Metadimension. Heidelberg vil dessuten tilby en oppgradering til teknologien fra tidligere versjoner av Metadimension. – Brukererfaringene har vist at PDF Print Engine raskt vil bli standard rip-teknologi for våre kunder, og dermed løse problemene mange trykkerier har med håndtering av avanserte pdf-filer. En typisk utfordring har vært å rippe transparente effekter korrekt, f.eks. når flere layoutlag i en pdf-fil slås sammen til ett enkelt lag for tidlig i prosessen, forklarer dr. Peter Leu, sjef for Product Management hos Prinect Preprint hos Heidelberg: – Med PDF Print Engine sikres en pålitelig håndtering av transparente objekter og en bedre kompatibilitet med Adobes rastreringsteknologi, sier han. Prinect Metadimension inkluderer også den nyeste Adobe Postscript-oversetter. Det gir brukerne mulighet for å rippe pdf-filer gjennom PDF Print Engine eller med en konvensjonell Postscript-rip. All datahåndtering vil bli styrt fra Prinect Metadimension, slik at det i fremtiden ikke blir nødvendig å foreta endringer i brukerens arbeidsflytinnstillinger. Heidelberg vil levere denne doble ripløsningen som standard fra og med Prinect Metadimension i versjon 6.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: