Bedre ripping for Heidelberg-kundene

PUBLISERT: 25 juni 2007
OPPDATERT: 25 juni

Heidelberg opplyser at de har implementert Adobes nye PDF Print Engine ripteknologi i sitt arbeidsflytsystem Prinect. Den nye renderingsteknologien vil være inkludert i versjon 6.5 av Prinect Metadimension. Heidelberg vil dessuten tilby en oppgradering til teknologien fra tidligere versjoner av Metadimension. – Brukererfaringene har vist at PDF Print Engine raskt vil bli standard rip-teknologi for våre kunder, og dermed løse problemene mange trykkerier har med håndtering av avanserte pdf-filer. En typisk utfordring har vært å rippe transparente effekter korrekt, f.eks. når flere layoutlag i en pdf-fil slås sammen til ett enkelt lag for tidlig i prosessen, forklarer dr. Peter Leu, sjef for Product Management hos Prinect Preprint hos Heidelberg: – Med PDF Print Engine sikres en pålitelig håndtering av transparente objekter og en bedre kompatibilitet med Adobes rastreringsteknologi, sier han. Prinect Metadimension inkluderer også den nyeste Adobe Postscript-oversetter. Det gir brukerne mulighet for å rippe pdf-filer gjennom PDF Print Engine eller med en konvensjonell Postscript-rip. All datahåndtering vil bli styrt fra Prinect Metadimension, slik at det i fremtiden ikke blir nødvendig å foreta endringer i brukerens arbeidsflytinnstillinger. Heidelberg vil levere denne doble ripløsningen som standard fra og med Prinect Metadimension i versjon 6.5.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie