Bedre ripping for Heidelberg-kundene

PUBLISERT: 25 juni 2007
OPPDATERT: 25 juni

Heidelberg opplyser at de har implementert Adobes nye PDF Print Engine ripteknologi i sitt arbeidsflytsystem Prinect. Den nye renderingsteknologien vil være inkludert i versjon 6.5 av Prinect Metadimension. Heidelberg vil dessuten tilby en oppgradering til teknologien fra tidligere versjoner av Metadimension. – Brukererfaringene har vist at PDF Print Engine raskt vil bli standard rip-teknologi for våre kunder, og dermed løse problemene mange trykkerier har med håndtering av avanserte pdf-filer. En typisk utfordring har vært å rippe transparente effekter korrekt, f.eks. når flere layoutlag i en pdf-fil slås sammen til ett enkelt lag for tidlig i prosessen, forklarer dr. Peter Leu, sjef for Product Management hos Prinect Preprint hos Heidelberg: – Med PDF Print Engine sikres en pålitelig håndtering av transparente objekter og en bedre kompatibilitet med Adobes rastreringsteknologi, sier han. Prinect Metadimension inkluderer også den nyeste Adobe Postscript-oversetter. Det gir brukerne mulighet for å rippe pdf-filer gjennom PDF Print Engine eller med en konvensjonell Postscript-rip. All datahåndtering vil bli styrt fra Prinect Metadimension, slik at det i fremtiden ikke blir nødvendig å foreta endringer i brukerens arbeidsflytinnstillinger. Heidelberg vil levere denne doble ripløsningen som standard fra og med Prinect Metadimension i versjon 6.5.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682