Ny ferdiggjøringsmaskin fra Duplo

Duplo International har lansert en ferdiggjøringsmaskin med betegnelsen ASM 500 Automatic Spine Master for sluttproduksjon av heftede foldere. Den skal være i stand til å produsere foldere som kan åpnes helt uten at ryggen skades, og skal egne seg godt for innbinding av kataloger, menyer, brosjyrer og magasiner. Maskinen er utviklet for sammenkobling med andre ferdiggjøringsmoduler fra Duplo, og enhetens funksjoner kan stenges ved behov. Den kan også benyttes som håndmatet enhet utenfor produksjonslinjen. ASM 500 kan håndtere papirtykkelser mellom 1 og 6,5 mm, og man kan også binde inn produkter med trykt tekst på ryggen. Modulen egner seg for bruk i små og mellomstore trykkerier samt utdanningsinstitusjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: