Ny ferdiggjøringsmaskin fra Duplo

Duplo International har lansert en ferdiggjøringsmaskin med betegnelsen ASM 500 Automatic Spine Master for sluttproduksjon av heftede foldere. Den skal være i stand til å produsere foldere som kan åpnes helt uten at ryggen skades, og skal egne seg godt for innbinding av kataloger, menyer, brosjyrer og magasiner. Maskinen er utviklet for sammenkobling med andre ferdiggjøringsmoduler fra Duplo, og enhetens funksjoner kan stenges ved behov. Den kan også benyttes som håndmatet enhet utenfor produksjonslinjen. ASM 500 kan håndtere papirtykkelser mellom 1 og 6,5 mm, og man kan også binde inn produkter med trykt tekst på ryggen. Modulen egner seg for bruk i små og mellomstore trykkerier samt utdanningsinstitusjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: