Ny ferdiggjøringsmaskin fra Duplo

Duplo International har lansert en ferdiggjøringsmaskin med betegnelsen ASM 500 Automatic Spine Master for sluttproduksjon av heftede foldere. Den skal være i stand til å produsere foldere som kan åpnes helt uten at ryggen skades, og skal egne seg godt for innbinding av kataloger, menyer, brosjyrer og magasiner. Maskinen er utviklet for sammenkobling med andre ferdiggjøringsmoduler fra Duplo, og enhetens funksjoner kan stenges ved behov. Den kan også benyttes som håndmatet enhet utenfor produksjonslinjen. ASM 500 kan håndtere papirtykkelser mellom 1 og 6,5 mm, og man kan også binde inn produkter med trykt tekst på ryggen. Modulen egner seg for bruk i små og mellomstore trykkerier samt utdanningsinstitusjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: