«People and Print» på nettet

KBA forventer to millioner besøkende på selskapets websider bare i år. For å håndtere det høye antallet og gi dem en bedre opplevelse og utbytte av nettsidene, har KBA gitt www.kba-print.de en ansiktsløftning i form av bedre navigering, mer tydelig layout og bedre søkefunksjon.??Det meste av informasjonen på nettsidene kan nå nås direkte fra en ny navigeringspalett med rullemenyer. Herfra har brukerne adgang til drøyt 3.000 individuelle sider bare fra KBAs hovedside. Også skjermoppløsningen er endret slik at den passer oppløsningen på nye datamaskiner og har fått et 40% større visningsareal.??KBA lover også nesten daglige nyheter på siden, som også er blitt utstyrt med nyhetsssøkefunksjon der du kan velge tema, enkeltord og dato for å finne frem i arkivet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: