«People and Print» på nettet

KBA forventer to millioner besøkende på selskapets websider bare i år. For å håndtere det høye antallet og gi dem en bedre opplevelse og utbytte av nettsidene, har KBA gitt www.kba-print.de en ansiktsløftning i form av bedre navigering, mer tydelig layout og bedre søkefunksjon.??Det meste av informasjonen på nettsidene kan nå nås direkte fra en ny navigeringspalett med rullemenyer. Herfra har brukerne adgang til drøyt 3.000 individuelle sider bare fra KBAs hovedside. Også skjermoppløsningen er endret slik at den passer oppløsningen på nye datamaskiner og har fått et 40% større visningsareal.??KBA lover også nesten daglige nyheter på siden, som også er blitt utstyrt med nyhetsssøkefunksjon der du kan velge tema, enkeltord og dato for å finne frem i arkivet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: