«People and Print» på nettet

KBA forventer to millioner besøkende på selskapets websider bare i år. For å håndtere det høye antallet og gi dem en bedre opplevelse og utbytte av nettsidene, har KBA gitt www.kba-print.de en ansiktsløftning i form av bedre navigering, mer tydelig layout og bedre søkefunksjon.??Det meste av informasjonen på nettsidene kan nå nås direkte fra en ny navigeringspalett med rullemenyer. Herfra har brukerne adgang til drøyt 3.000 individuelle sider bare fra KBAs hovedside. Også skjermoppløsningen er endret slik at den passer oppløsningen på nye datamaskiner og har fått et 40% større visningsareal.??KBA lover også nesten daglige nyheter på siden, som også er blitt utstyrt med nyhetsssøkefunksjon der du kan velge tema, enkeltord og dato for å finne frem i arkivet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: