EFI lanserer Fiery-basert arbeidsflyt

EFI har lansert en pdf-basert arbeidsflyt med betegnelse Fiery Central, bygd opp av tre moduler. Arbeidsflyten er integrert med jdf og baserer seg på selskapets serverteknikk for digitaltrykk; Fiery. Fiery Central består av modulene Fiery Central Focus, Fiery Central Flow og Fiery Central Balance. Grunnmodulen i systemet er Fiery Central Focus, som kan bygges ut ved behov. Den inneholder EFI Command Workstation (CWS), EFI Hotfolders for automatisering og EFI Driver, med hensikt å forenkle fremstilling, forsendelse og overvåking av jobber. Fiery Central Flow inneholder funksjoner for førtrykk via et grensesnitt basert på ikoner. Blant funksjonene er konvertering av filer, preflight, håndtering av dekorfarger og korrektur, alle tilpasset ulike arbeidsflytmodeller. Modulen automatiserer manuelle oppgaver og skal sørge for større pålitelighet gjennom arbeidsflyten. Den siste modulen i systemet er Fiery Central Balance, tidligere EFI Velocity, som kombinerer ulike enheter til en gruppe for å optimalisere flyten. Fiery Central Balance sender komplekse dokumenter til en eller flere enheter i gruppen for å balansere flyten og maksimere hastigheten. EFI kaller dette «intelligent skjemafremstilling» og modulen sørger for at en jobb kan deles opp avhengig av volum, farge eller gruppering, for å belaste den best egnede enheten, eller kombinasjonen av disse, for å prosessere jobben. EFI tilbød også andre muligheter for samtlige moduler. Blant alternativene er Compose som egner seg for å komponere og sluttføre jobber via et visuelt grensesnitt, der Impose skal redusere feilmengden og dermed også produksjonstiden. Systemet er tilpasset mellomstore til store trykkerier med print-on-demand-miljø. Mer informasjon om systemet og leverandøren finnes på www.efi.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: