EFI lanserer Fiery-basert arbeidsflyt

EFI har lansert en pdf-basert arbeidsflyt med betegnelse Fiery Central, bygd opp av tre moduler. Arbeidsflyten er integrert med jdf og baserer seg på selskapets serverteknikk for digitaltrykk; Fiery. Fiery Central består av modulene Fiery Central Focus, Fiery Central Flow og Fiery Central Balance. Grunnmodulen i systemet er Fiery Central Focus, som kan bygges ut ved behov. Den inneholder EFI Command Workstation (CWS), EFI Hotfolders for automatisering og EFI Driver, med hensikt å forenkle fremstilling, forsendelse og overvåking av jobber. Fiery Central Flow inneholder funksjoner for førtrykk via et grensesnitt basert på ikoner. Blant funksjonene er konvertering av filer, preflight, håndtering av dekorfarger og korrektur, alle tilpasset ulike arbeidsflytmodeller. Modulen automatiserer manuelle oppgaver og skal sørge for større pålitelighet gjennom arbeidsflyten. Den siste modulen i systemet er Fiery Central Balance, tidligere EFI Velocity, som kombinerer ulike enheter til en gruppe for å optimalisere flyten. Fiery Central Balance sender komplekse dokumenter til en eller flere enheter i gruppen for å balansere flyten og maksimere hastigheten. EFI kaller dette «intelligent skjemafremstilling» og modulen sørger for at en jobb kan deles opp avhengig av volum, farge eller gruppering, for å belaste den best egnede enheten, eller kombinasjonen av disse, for å prosessere jobben. EFI tilbød også andre muligheter for samtlige moduler. Blant alternativene er Compose som egner seg for å komponere og sluttføre jobber via et visuelt grensesnitt, der Impose skal redusere feilmengden og dermed også produksjonstiden. Systemet er tilpasset mellomstore til store trykkerier med print-on-demand-miljø. Mer informasjon om systemet og leverandøren finnes på www.efi.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: