Annonsereduksjon i tradisjonelle medier

Annonseringen i aviser og magasiner ble dramatisk redusert gjennom fjoråret, viser en britisk undersøkelse. En av årsakene er at annonsørene i større grad velger internett som markedskanal. Resultatet av undersøkelsen, som er bestilt av organisasjonen World Advertising Research Center, er klar og tydelig. Den viser at annonsering i tradisjonelle medier som tv, aviser og DM i stor grad overtas av nye medier, som vokste med nærmere 48 prosent i fjor. Det eneste trykte mediet som opplevde vekst, var utendørsreklame, der veksten var 4 prosent. Til tross for nedgangen står pressen fremdeles for den største delen av annonsemarkedet, med 43,7 prosent. Hele undersøkelsen vil bli publisert i Advertising Associations Advertising Statistics Yearbook 2007.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *