Interpoleringsverktøy oppdateres

Onone melder at selskapets Photoshop-tillegg for interpolering av bilder, Genuine Fractals og Genuine Fractals Print Pro, har fått versjonsnummer 5.0 og blitt kompatibelt med CS3. Oppdateringen innebærer forbedret skalering, høyere ytelse, nytt grensesnitt og nye funksjoner. I følge selskapet kan man med den nye versjonen skalere bilder helt opp til 1000 prosent uten å tape bildekvalitet. Programmet har eksistert i ti år og er med Photoshop CS3 blitt såkalt Universal Binary, som i praksis betyr at man kan kjøre i full hastighet på alle Apples Intel- og Power PC-baserte maskiner. Den nye versjonen støtter også datamaskiner med flere prosessorer og aksellerasjonsteknikker, som fører til at skaleringen kan foregå opptil fem ganger raskere enn med tidligere versjoner. En annen nyhet er at skaleringen kan skje lagvis i Photoshop, slik at de ulike lagene ikke må slås sammen før interpoleringen utføres. Andre funksjoner er innebygd oppskarping, simulering av filmkorn og støtte for Photoshops funksjonsmakro. Genuine Fractals 5.0 har støtte for 8 og 16 bit samt gråskala, og Pro-versjonen støtter også fargerommene cmyk og lab. Onones produkter kan blant annet kjøpes gjennom Network Innovation og Scandinavian Photo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: