Ny semiproff speilrefleks fra Canon

Canon har i dag storlansering av produkter, blekkskrivere, digitale kameraer, videokameraer, bordskannere og andre godsaker. Vi falt blant annet for den nye digitale speilrefleksmodellen EOS 40D; et hendig, robust og funksjonsrikt kamera til fornuftig pris. Det er straks tilgjengelig til en pris av drøyt 13.000 kroner, inklusiv mva. Med 10,1 megapiksler CMOS-sensor, 6,5 bilder per sekund i serieopptak, et nyutviklet AF-system og imponerende god 3,0 tommers LCD-skjerm med Live View-innstilling, er EOS 40D en modell som bør passe for både profesjonelle og semiprofesjonelle fotografer og andre bildebrukere. Kameraet benytter den nye plattformen for EOS-teknologi som Canon introduserte tidligere i år, i den profesjonelle modellen EOS 1D Mark III. Canons DIGIC III-prosessor gir rask respons på alle funksjoner, bedre fargegjengivelse og nærmest umiddelbar oppstart. EOS-systemet har også et integrert rensesystem som fjerner støv på sensoren, og det solide kamerahuset i magnesiumlegering virker svært robust. – EOS 40D representerer et viktig trinn i EOS-utviklingen for avanserte amatører. Mye av teknologien som er utviklet for vår EOS-1-serie er innebygd i kameraet, sier Lene Finstad, Markedsdirektør Canon Consumer Imaging, Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: