Ny semiproff speilrefleks fra Canon

Canon har i dag storlansering av produkter, blekkskrivere, digitale kameraer, videokameraer, bordskannere og andre godsaker. Vi falt blant annet for den nye digitale speilrefleksmodellen EOS 40D; et hendig, robust og funksjonsrikt kamera til fornuftig pris. Det er straks tilgjengelig til en pris av drøyt 13.000 kroner, inklusiv mva. Med 10,1 megapiksler CMOS-sensor, 6,5 bilder per sekund i serieopptak, et nyutviklet AF-system og imponerende god 3,0 tommers LCD-skjerm med Live View-innstilling, er EOS 40D en modell som bør passe for både profesjonelle og semiprofesjonelle fotografer og andre bildebrukere. Kameraet benytter den nye plattformen for EOS-teknologi som Canon introduserte tidligere i år, i den profesjonelle modellen EOS 1D Mark III. Canons DIGIC III-prosessor gir rask respons på alle funksjoner, bedre fargegjengivelse og nærmest umiddelbar oppstart. EOS-systemet har også et integrert rensesystem som fjerner støv på sensoren, og det solide kamerahuset i magnesiumlegering virker svært robust. – EOS 40D representerer et viktig trinn i EOS-utviklingen for avanserte amatører. Mye av teknologien som er utviklet for vår EOS-1-serie er innebygd i kameraet, sier Lene Finstad, Markedsdirektør Canon Consumer Imaging, Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: