Onevision med ny filoverføring

Onevision presenterer en forbedret løsning for filoverføring med nye Asura Enterprise. Asura fungerer som en lenke mellom kunden og førtrykksavdelingen eller trykkeriet. Systemet er installert på trykkeriets/førtrykksavdelingens webserver, og gjør det mulig for kunden å overføre krypterte bilder via Internett. Samtidig lanserer de en plugin for å redusere fargekostnadene. Den utfører en variant av UCR, ved at cmy-fargene reduseres og mengden sort farge økes. I følge Onevision skjer dette uten at kvaliteten påvirkes. Produktene ble vist på Newstec 2007 i juni.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: