Onevision med ny filoverføring

Onevision presenterer en forbedret løsning for filoverføring med nye Asura Enterprise. Asura fungerer som en lenke mellom kunden og førtrykksavdelingen eller trykkeriet. Systemet er installert på trykkeriets/førtrykksavdelingens webserver, og gjør det mulig for kunden å overføre krypterte bilder via Internett. Samtidig lanserer de en plugin for å redusere fargekostnadene. Den utfører en variant av UCR, ved at cmy-fargene reduseres og mengden sort farge økes. I følge Onevision skjer dette uten at kvaliteten påvirkes. Produktene ble vist på Newstec 2007 i juni.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: