Meadows med Autoprice for Xpress 7.0

Autoprice, en tilleggsmodul for katalogproduksjon, er klar for Quark Xpress 7.0. Programmet er nå Universal Binary, slik at det fungerer raskere på Apples datamaskiner med Intel-prosessor. Autoprice fungerer som en bro mellom Xpress eller Indesign og en database, og sørger for at flere versjoner av katalogproduksjoner kan foretas med utgangspunkt i samme originalfil. Selskapet utvikler også programvare for produksjon med variable data og andre tillegg for sideombrekking.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: