Meadows med Autoprice for Xpress 7.0

Autoprice, en tilleggsmodul for katalogproduksjon, er klar for Quark Xpress 7.0. Programmet er nå Universal Binary, slik at det fungerer raskere på Apples datamaskiner med Intel-prosessor. Autoprice fungerer som en bro mellom Xpress eller Indesign og en database, og sørger for at flere versjoner av katalogproduksjoner kan foretas med utgangspunkt i samme originalfil. Selskapet utvikler også programvare for produksjon med variable data og andre tillegg for sideombrekking.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: