Diode-platesetter for 6-opp fra Punch Graphix

PUBLISERT: 31 august 2007
OPPDATERT: 31 august

Punch Graphix lanserte på Graph Expo sin nye basysPrint UV-Setter 656 for helautomatisk UV-eksponering med dioder. UV-Setter 656 eksponerer UV-følsomme plater for 6-opp for høykvalitetstrykksaker. Den nye UV-Setter 656 er i følge produsenten anvendelig for et bredt spekter av bruksområder. Som en helautomatisk enhet er den i stand til å håndtere plateformer opp til 690 x 980 mm, og er velegnet for bokproduksjon og reklametrykksaker, samt for rotasjonsmarkedet. Eksponeringsteknologien DSI³, med en kombinasjon av fiolette dioder, og eksponeringshodet til basysPrint, skal sørge for at eksponeringshastigheten dobles. DSI3 teknikken benytter lysstyrken fra ulike dioder som er installert på utsiden av eksponeringshodet. Konseptet er modulært oppbygget, slik at UV-Setter 656 kan tilpasses til ulike behov og ønsker hos kundene. Dette gir også gode oppgraderingsmuligheter senere. I standardkonfigurasjonen benyttes det kassetter for 250 plater med opptil 0.3 mm tykkelse. Dermed skal det være mulig å produsere større platemengder uten vesentlig tilsyn. Produsenten opplyser at punktvariasjonen over platen ikke skal overstige +/-2%. Ved å benytte plater som tåler store opplag, samt med lav bruk av alkalisk kjemi, er det også mulig å produsere svært miljøvennlig med UV-Setter 656.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280