Diode-platesetter for 6-opp fra Punch Graphix

Punch Graphix lanserte på Graph Expo sin nye basysPrint UV-Setter 656 for helautomatisk UV-eksponering med dioder. UV-Setter 656 eksponerer UV-følsomme plater for 6-opp for høykvalitetstrykksaker. Den nye UV-Setter 656 er i følge produsenten anvendelig for et bredt spekter av bruksområder. Som en helautomatisk enhet er den i stand til å håndtere plateformer opp til 690 x 980 mm, og er velegnet for bokproduksjon og reklametrykksaker, samt for rotasjonsmarkedet. Eksponeringsteknologien DSI³, med en kombinasjon av fiolette dioder, og eksponeringshodet til basysPrint, skal sørge for at eksponeringshastigheten dobles. DSI3 teknikken benytter lysstyrken fra ulike dioder som er installert på utsiden av eksponeringshodet. Konseptet er modulært oppbygget, slik at UV-Setter 656 kan tilpasses til ulike behov og ønsker hos kundene. Dette gir også gode oppgraderingsmuligheter senere. I standardkonfigurasjonen benyttes det kassetter for 250 plater med opptil 0.3 mm tykkelse. Dermed skal det være mulig å produsere større platemengder uten vesentlig tilsyn. Produsenten opplyser at punktvariasjonen over platen ikke skal overstige +/-2%. Ved å benytte plater som tåler store opplag, samt med lav bruk av alkalisk kjemi, er det også mulig å produsere svært miljøvennlig med UV-Setter 656.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: