Moro for webutviklere

PUBLISERT: 4 september 2007
OPPDATERT: 4 september

Adobe lanserer nå ColdFusion 8, et utviklingsverktøy for å kunne bygge dynamiske websider og Internett-applikasjoner. I følge Adobe sørger den nye versjonen for at utviklernes arbeid blir mer effektivt, samtidig som den åpner for integrasjon med komplekse IT-systemer. Med ColdFusion 8 Server Monitor kan web-utviklere raskere enn tidligere lokalisere flaskehalser og trimme webserveren for optimal ytelse. Det skal være enkelt å integrere egne ColdFusion-applikasjoner og arbeide parallelt med andre Adobe-produkter som Adobe Flex, PDF, Adobe Integrated Runtime (AIR) og Adobe LiveCycle. ColdFusion 8 utnytter også Ajax-baserte komponenter som hjelper utvillere i å skape avansert og engasjerte applikasjoner som forbinder komplekse IT-miljøer med et elegant og lettbrukelig grensesnitt. ColdFusion 8 har økt støtte for blant annet .NET integrasjon, Microsoft Windows Vista og JBoss. Pakken leveres i to versjoner: ColdFusion 8 Enterprise Edition, en kraftig løsning for å drive mange websider og applikasjoner på en eller flere servere, og ColdFusion 8 Standard, en enklere løsning for enkelte applikasjoner som passer perfekt for mindre og mellomstore bedrifter.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie