HP og Pantone med nytt fargeverktøy

HP og Pantone har utviklet en ny digital verktøykasse for å kunne reprodusere Pantones dekorfarger i Indigos digitalpresser. Pantone indigo Digital Toolbox er navnet på verktøyet, som inneholder fargeprøveboken Pantone Color Bridge samt cmyk-guide og HP Indichorme fargeguide. Med disse to bøkene mener de to produsentene at det skal bli enklere å sammenligne Pantones dekorfarger med trykte fire- og seksfargepresser. Pantone Color Bridge gjør det mulig å se hvordan dekorfarger fra Pantone reproduseres som cmyk-separerte farger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: