Ny skanner for kreative markeder

Canoscan 8800F fra Canon er en skanner utviklet for grafiske designere, kunstnere og profesjonelle fotografer. Den skanner bilder i opp til 4800 x 9600 ppt, arbeider i 48 bits fargedybde og håndterer både papirbilder, lysbilder og negativ film, det siste både fra 35 mm og 120 mm format. En viktig nyhet er bruken av LED-lyskilde, som eliminerer opppvarmingstiden og bidrar til at det kun tar 7 sekunder å skanne et A4-ark i 300 ppt. På listen over funksjoner finner vi innebygd fjerning av støv/fuktighet samt en rekke bildekorrigeringsfunksjoner. Medfølgende programvare er nesten verdt prisen alene, for her medfølger Photoshop Elements, Arsoft Photostudio og Silverfast SE. Den nye skanneren er leveringsklar nå og koster rundt 1500 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: