Ny skanner for kreative markeder

PUBLISERT: 10 september 2007
OPPDATERT: 10 september

Canoscan 8800F fra Canon er en skanner utviklet for grafiske designere, kunstnere og profesjonelle fotografer. Den skanner bilder i opp til 4800 x 9600 ppt, arbeider i 48 bits fargedybde og håndterer både papirbilder, lysbilder og negativ film, det siste både fra 35 mm og 120 mm format. En viktig nyhet er bruken av LED-lyskilde, som eliminerer opppvarmingstiden og bidrar til at det kun tar 7 sekunder å skanne et A4-ark i 300 ppt. På listen over funksjoner finner vi innebygd fjerning av støv/fuktighet samt en rekke bildekorrigeringsfunksjoner. Medfølgende programvare er nesten verdt prisen alene, for her medfølger Photoshop Elements, Arsoft Photostudio og Silverfast SE. Den nye skanneren er leveringsklar nå og koster rundt 1500 kroner.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie