Ny skanner for kreative markeder

Canoscan 8800F fra Canon er en skanner utviklet for grafiske designere, kunstnere og profesjonelle fotografer. Den skanner bilder i opp til 4800 x 9600 ppt, arbeider i 48 bits fargedybde og håndterer både papirbilder, lysbilder og negativ film, det siste både fra 35 mm og 120 mm format. En viktig nyhet er bruken av LED-lyskilde, som eliminerer opppvarmingstiden og bidrar til at det kun tar 7 sekunder å skanne et A4-ark i 300 ppt. På listen over funksjoner finner vi innebygd fjerning av støv/fuktighet samt en rekke bildekorrigeringsfunksjoner. Medfølgende programvare er nesten verdt prisen alene, for her medfølger Photoshop Elements, Arsoft Photostudio og Silverfast SE. Den nye skanneren er leveringsklar nå og koster rundt 1500 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: