Nexpress-serien utvides

Siste tilskudd til Kodaks serie Nexpress er den nye digitalpressen Nexpress s3000. Dermed består serien nå av fem ulike maskiner i ulike konfigurasjoner. Nexpress s3000 skal gi automatiserte løsninger for trykk av fotografiske materialer, og sentralt i løsningen står Nexpress Image Enhancement Server. Programvaren sorterer ut bilder fra trykkferdige pdf-filer via en forhåndskonfigurert innstilling, med tanke på å forbedre balanse, toner og støy, og kan også benyttes til å fjerne røde øyne som følge av blitslys. Hastigheten i den nye pressen er 3000 A3-ark i timen, eller 100 A4-ark i minuttet, og den kan produsere på et bredt spekter av materialer. Kodak opplyser at Nexpress 300s vil være tilgjengelig fra og med oktober.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: