Nexpress-serien utvides

Siste tilskudd til Kodaks serie Nexpress er den nye digitalpressen Nexpress s3000. Dermed består serien nå av fem ulike maskiner i ulike konfigurasjoner. Nexpress s3000 skal gi automatiserte løsninger for trykk av fotografiske materialer, og sentralt i løsningen står Nexpress Image Enhancement Server. Programvaren sorterer ut bilder fra trykkferdige pdf-filer via en forhåndskonfigurert innstilling, med tanke på å forbedre balanse, toner og støy, og kan også benyttes til å fjerne røde øyne som følge av blitslys. Hastigheten i den nye pressen er 3000 A3-ark i timen, eller 100 A4-ark i minuttet, og den kan produsere på et bredt spekter av materialer. Kodak opplyser at Nexpress 300s vil være tilgjengelig fra og med oktober.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: