Komori med ny 5-farger

Komori har nylig lansert en femfargemodell av sin trykkpresse Spica, med betegnelsen 529P. Spica 529P retter seg mot on-demand-trykk, og er kompatibel med ulike digitale arbeidsflytsystemer. Selskapet forteller også at denne inngangsmodellen krever like liten plass som de øvrige modellene i serien. Siden introduksjonen i 2002 har Komori installert mer enn 350 Spica-maskiner. De fleste kundene er mindre trykkerier bytter ut en- og tofargepresser med fire- og femfargemaskiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: